Keystone logo
Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Johdanto

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts on koulutuksen huippuosaamiskeskus, joka kehittää seuraavan sukupolven opettajia ja johtajia itämaisessa lääketieteessä. Korkeakoulu tunnetaan akateemisesti tiukasta ja muuttuvasta opetussuunnitelmastaan, palveluksestaan yhteisölle ja esimerkillisestä johtajuudestaan itämaisen lääketieteen koulutuksessa.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts tarjoaa laadukasta koulutusta kiinalaisen lääketieteen klassisessa taiteessa ja luonnontieteissä. Valmistuneet ammattilaiset tarjoavat itsenäistä ja yhteistyöhön perustuvaa hoitoa monipuolisissa olosuhteissa rikastamalla yhteisöitään daoistisella lääketieteellä.

Daoist Traditionsin hallinto, tiedekunta ja henkilökunta tukevat joukkoa periaatteita, jotka ohjaavat sitä, miten teemme työtämme, olemme vuorovaikutuksessa keskenämme ja täytämme tehtävämme korkeakouluna. Teemme ahkerasti kutomaan ohjaavat periaatteemme kaikkeen, mikä tapahtuu Daoist Traditionsissa vaikuttamaan korkeakouluyhteisömme positiivisesti.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts , se on itämaisen lääketieteen (MAOM), tohtoriohjelman (DACM) maisteritaso ja akkreditointikomissio akkreditoi akupunktio- ja itämaalääketieteen (ACAOM) sertifikaatin kiinalaisessa kasviperäisessä lääketieteessä (CCHM). .

Sijainnit

  • Asheville

    Montford Avenue,382, 28801, Asheville

    Kysymyksiä