Keystone logo
Charles University Second Faculty of Medicine

Charles University Second Faculty of Medicine

Charles University Second Faculty of Medicine

Johdanto

Opiskelijat valitsevat toisen tiedekunnan sen poikkeuksellisen tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamisen vuoksi, koska ylpeä perinne ystävyydestä ja ykseydestä luennoitsijoiden, opiskelijoiden ja hallintohenkilöstön välillä sekä tarjoamamme ainutlaatuinen opiskelijakokemus. Sitoumuksemme valmistaa menestyviä ammattilaisia perusterveydenhuollossa tai sairaalahoidossa tekee tiedekunnastamme erinomaisen valinnan opinnoillesi.

Tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamista

Toisessa tiedekunnassa hyödyt päivittäisestä yhteydestä kansainvälisesti tunnettuihin tiedemiehiin sekä tutkimusjohtajiin monilla lääketieteen aloilla Tšekissä. Keskitymme erityisesti ihmisen genetiikan ja genomiikan, lapsuuden onkologian ja hematologian, onkogynekologian, neurotieteen ja lastentautien tutkimukseen. Julkaisemme tuloksemme säännöllisesti parhaissa kansainvälisissä tieteellisissä aikakauslehdissä. Monet akateemisesta henkilökunnastamme ja jatko -opiskelijoistamme ovat kansallisten tai kansainvälisten palkintojen ja palkintojen voittajia, ja tunnetut asiantuntijamme huolehtivat kansallisista urheiluesityksistä. Kaikki tämä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisuuden tulla merkittäväksi terveydenhuollon ammattilaiseksi.

Lastenlääketiede - ainutlaatuinen lisäbonus normaalikoulutukseen

Toinen lääketieteellinen tiedekunta jatkaa historiallisesti lastentautien tiedekuntaa. Vaikka se tarjoaa yleistä lääketieteellistä koulutusta ja sen valmistuneet ovat menestyneitä sisätautien sekä lastenlääkäreiden (tai muiden tieteenalojen asiantuntijoiden), opetussuunnitelma on säilyttänyt laajan pediatrian soveltamisalan. Verrattuna muihin tiedekuntiin, opiskelijat voivat perehtyä muun muassa lasten erikoisalaihin, kuten neurologiaan, hematologiaan, onkologiaan, psykiatriaan, ortopediaan, kardiologiaan, stomatologiaan.

Laaja kansainvälinen tunnustus

Toisen lääketieteellisen tiedekunnan myöntämät tutkinnot tunnustetaan täysin kaikissa EU -maissa ja Yhdysvalloissa liittovaltion tasolla. (Lisätietoja lääketieteen harjoittamiseen tarvittavasta lupamenettelystä on otettava yhteyttä asianomaisen maan ammattielimeen.)

Maailmanlaajuiset opiskelumahdollisuudet

Toisen tiedekunnan opiskelijana voit valita laajan valikoiman vaihto -ohjelmia ja harjoittelujaksoja ulkomailla. Voit viettää lukukauden tai koko lukuvuoden joissakin kumppaniyliopistoissamme Euroopassa ja ympäri maailmaa. käy käytännön harjoittelussa sairaaloissa ja lääketieteellisissä laitoksissa ympäri maailmaa (lue opiskelijoidemme kokemuksista); tai osallistua humanitaarisiin lääketieteellisiin tehtäviin.

Tilaa lahjojen kehittämiseen

Jos et pidä pelkästään luennoilla käymisestä, mutta haluat todistaa kykysi, saatat saada luvan osallistua nuorempien oppilaiden opettamiseen. Toisesta vuodesta lähtien voit olla hyödyllinen lääketieteellisenä demonstraattorina anatomian ja histologian tunneilla, koska olet iästä ja ammatista lähellä muita opiskelijoita ja ymmärrät heidän ongelmansa ja tarpeensa.

Erinomaiset kulkuyhteydet

Prahan keskustaan pääsee metrolla 15 minuutissa. Metroaseman uloskäynti johtaa suoraan tiedekunnan sisäänkäynnille.

Tyytyväisiä opiskelijoita ja menestyneitä valmistuneita

Toisen lääketieteellisen tiedekunnan opetuksen oman arvionsa mukaan opiskelijat ovat tyytyväisiä pitkällä aikavälillä ja tutkinnon suorittaneet menestyvät Tsekin ja kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Opiskelijaelämä, viihde ja kulttuuri

Tiedekunta takaa miellyttävän ilmapiirin ja hyvät suhteet opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä. Opiskelijayhteisömme pyrkivät parantamaan opiskelijaelämää lukuisilla oppitunneilla, klassisen ja populaarimusiikin konserteilla, taidenäyttelyillä ja urheilukilpailuilla, mukaan lukien perinteinen kesäjuhla höyrylaivalla. Freshers 'Week alkuvuodesta on korvaamaton tilaisuus tavata oppilaita ja tutustua Prahaan sekä Tšekkiin.

Aktiiviset ja omaperäiset opiskelijaseurat

Joidenkin opiskelijajärjestöjen jäsenenä voit osallistua aktiivisesti kaikkiin näihin aktiviteetteihin. Tapahtumien järjestämisen lisäksi voit kehittää luovuuttasi toimittajana tai valokuvaajana Motolákin kanssa. avustaa käytännön harjoittelupaikkojen hallinnassa ulkomailla Tšekin tasavallan kansainvälisen lääketieteen opiskelijajärjestöjen liiton (IFMSA) kanssa; tai osallistua kansainväliseen opiskelijayhteisöön kansainvälisten lääketieteen opiskelijoiden yhdistyksen (AIMS) kautta.

Sähköisten asiakirjojen käyttömukavuus

Jotta vältät tarpeettomat paperityöt, käytämme monia sähköisiä sovelluksia, mukaan lukien opintohakemukset, tenttiin ilmoittautuminen, opetuksen arviointi ja sähköiset opetusresurssit.

Sijainnit

  • Prague

    Charles University in Prague 2nd Faculty of Medicine V Úvalu 84 150 06 Praha 5 - Motol , , Prague

Kysymyksiä