Keystone logo
Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs Soveltavan liikuntatieteen maisteri - Urheiluravitsemus
Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs

Soveltavan liikuntatieteen maisteri - Urheiluravitsemus

River Forest, Yhdysvallat

8 Weeks

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 460 / per credit *

Etäopiskelu

* Luottotuntia kohden

Johdanto

Sports Nutrition -pitoisuus on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat tarjota järkeviä urheiluravitsemustietoja urheilijoille ja fyysisesti aktiivisille henkilöille. Ohjelma keskittyy näyttöön perustuvien periaatteiden käyttöön liikunta- ja ravitsemusohjelmien suunnittelussa ja toteutuksessa sekä liikunta- ja urheiluravitsemuksen alan tutkimuksen tulkinnassa.

Tämä osio valmistaa yksilöitä International Society of Sports Nutrition -järjestön Certified Sports Nutrition (CISSN) -kokeeseen. Bureau of Labor Statistics arvioi, että ravitsemusterapeuttien ja ravitsemusterapeuttien työllisyysnäkymät ovat ruusuiset ja kasvavat 20 prosenttia. Lisäksi kokeeseen osallistuvat voivat avata ovia henkilökohtaiseen valmennukseen sekä ruoka-, juoma- ja lisäravinneteollisuuteen.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä