Keystone logo
Crown University College

Crown University College

Crown University College

Johdanto

Crown University on yhteisopetuksen korkeakoulu, jolla on todistetusti minulle koulutuspolitiikka ja joka tarjoaa laajan asiantuntemuksen valuutan, joka luo elämää muuttavat mahdollisuudet aidosti alkuperäiselle ja innovatiiviselle tutkimukselle, jonka näkymät ovat 2000-luvulla. Ohjelmamme on kehitetty perustuen psykomotorisoituun, modulaariseen ja ajasta riippumattomaan ja vuorovaikutteiseen koulutusjärjestelmään teollisuussertifioidun ja validoidun ammatillisen (ICVP) koulutusstandardien kanssa, joka on teoriassa kevyt, mutta raskas tuloksiin, mutta johtaa edelleen korkea-asteen koulutuksen vientiin suunniteltuun ongelmaperustaiseen lähestymistapaan ulkomailla. Nykypäivän kilpailukykyisillä työmarkkinoilla ei riitä, että sinulla on vain tunnustettu tutkinto - sinun on "kävettävä ja puhuttava alan kieltä". ICVP: n avulla varustamme sinut ja muutat sinusta arvokkaan hyödyn työnantajallesi.

Useimmat yliopistot ympäri maailmaa valmistelevat opiskelijoita tulemaan monipuoliseksi akateemiseksi tutkijaksi, mutta Crown University on mennyt askeleen pidemmälle. Kaikkien tutkinnon suorittajien on hoidettu tullakseen sertifioituja ja validoituja ammattilaisia (ICVP). Crown on kehittänyt ICVP: tä monilla aloilla, jotka auttavat tutkinnon suorittaneita hankkimaan toimialakohtaisia tietoja ja taitoja. ICVP: n tutkinnon suorittaneena et vain ansaita tutkintoa, vaan saada laajan käytännön tiedon tietystä toimialasta.

Kansainvälisen yleisön mielessä luodun uuden nousevan voiman yliopistona olemme valmiita tekemään maailmasta opiskelijoiden luokkahuone ja laajentamaan heidän maailmanlaajuisia näkymiään. Laajenna heidän horisonttiaan ja yhdistä heidät kansainvälisellä tasolla teknologiansiirron, ulkomaille suuntautuvien opintomatkojen, lukukauden ulkomailla toteutettavan ohjelman (SAP), kulttuurienvälisten live-videoneuvottelujen, kumppaniteollisuuden asiantuntijoiden vierailevien luennoitsijoiden luokkien avulla. Teollisuuteen keskittyvä ja yhtenäinen opetussuunnitelmamme yhdistää viimeisimmät oppimisinnovaatiot ja yhteistyöprosessit antaa opiskelijoille entistä kiinnostavamman, tehokkaamman ja motivoivamman tavan Blackboardin, World of Business Idean (WOBI ™), pelien, wikien, podcastien ja muiden interaktiivisten alustojen kautta.

accra, ghana, west africa
lapping / pixabay

Näkemys

Yliopistoa ketjuttaa etenemisen etenemisen kolmipuolinen kierros:

  • Valmistamaan huippuosaamisen kruunu ja muodostaa ydin ihmiskunnan yliopistosta tekemällä tiivistä yhteistyötä teollisuuden ja elinkeinoelämän kanssa tarpeiden ja ongelmien tutkimiseksi tieteellisesti paikallisessa ympäristössä ja sijoittamalla ne globaaliin perspektiiviin vastaamaan työmaailman ylivoimaiset vaatimukset.
  • Kehittää teknisesti toteuttamiskelpoisia ja toteuttamiskelpoisia menetelmiä ja ohjelmia, siirtymällä teoreettisemmasta oppimisvaiheesta (kurssityö) uraspesifiseen (käytännön työpaikkakoulutukseen) suunnittelemalla, arvioimalla ja toteuttamalla kestävän toimeentulon kehittämishankkeita.
  • Jotta voisit tulla kohoavaksi oven avajaksi koulutusrajoilla ja tikkaille johtajuuden saavuttamiseksi, suorita tutkinnon suoritettavat mahdollisuudet antamalla arvokas panos yleiseen globaaliin hallintoon, rauhaan, turvallisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Tehtävä

  • Crownin tehtävänä on saada takaisin Afrikan menneisyyden kirkkaus kääntämällä alaan sertifioidut ja validoidut ammattilaiset, jotka voivat käydä puhetta ja kerätä tukea maailmanluokan osaamiskeskukseksi, jonka on tarkoitus johtaa hybridi-, psyko-moottoroitu, modulaarinen ja aika- riippumattomat ohjelmat lippulaivamme.
  • Koska kruunu on maailma ja maailma on kruunu. Pyrimme rakentamaan erinomaisia tiedekuntia, erinomaista opetusta, vaikuttavaa tutkimusta, globaalin todellisuuden ymmärtämistä ja kaikkien ohjelmien parhaita ehdokkaita.

© Crown University College

139179_PHARM.Ddp.png

Sijainnit

  • Accra

    Crown University College Unit 00A, 335 Place Parcel No 88, Block 6 N1 North, , Accra

Kysymyksiä