Keystone logo
Cox College AKA Cox Health Diagnostiikkakuvantamisen kandidaatti
Cox College AKA Cox Health

Diagnostiikkakuvantamisen kandidaatti

Springfield, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Etäopiskelu, Kampuksella

Johdanto

BSDI-tutkintomme on ensimmäinen laatuaan Missourissa. Se on myös yksi harvoista ympäröivistä osavaltioista. Liity menestysperintöön, joka kestää yli 40 vuotta! Cox College on kouluttanut satoja erikoiskuvausalan ammattilaisia, jotka ovat jatkaneet palkitsevaa, elämää muuttavaa uraa, ja sinä voisit olla seuraava!

Haluatko ansaita arvostetun tutkinnon, joka sopii aikatauluusi? Kaikki BSDI-didaktiset kurssit voidaan suorittaa verkossa (paitsi diagnostinen lääketieteellinen sonografia).

Yritätkö tasapainottaa työtä ja koulua? Hyödynnä kätevää verkko-oppimista! Valitsit sitten CT-, MRI-, IR- tai terveydenhuollon johtajuuden, mentorointitieteellinen tiedekuntamme auttaa sinua online-opetussuunnitelman kautta. Samaan aikaan täydennät kliinistä kokemustasi läheisessä terveydenhuoltoverkostossa.

Kuvantamisen ehdokkaamme ovat monenlaisia taustoja. Siksi tarjoamme kolme ilmoittautumisvaihtoehtoa vastaamaan kokemustasi:

BSDI-ohjelman opiskelijat voivat valita minkä tahansa näistä kappaleista:

Laskettu tomografia (CT)

Diagnostinen lääketieteellinen sonografia (DMS)

DMS-ekokardiografia (ECH)

Interventio-radiografia (IR)

Magneettikuvaus (MRI)

Terveydenhuollon johtajuus

Laajuus yhteensä: 120.

Olitpa jo rekisteröitynyt ensisijaiseen kuvantamistekniikkaan (kuten radiografiaan) tai sinulla on osakkuusyrityksen tutkinto ja kaipaatko ensisijaista sertifikaattia, tämä on sinun polkusi. Hakeudu BSDI-ohjelmaamme ja valitse CT, DMS, ECH, IR, MRI tai Healthcare Leadership erikoistumisesi. Erikoiskurssien ja kliinisten vaatimusten suorittamisen jälkeen voit hakea asianmukaista ARRT- ja / tai ARDMS-kansallista rekisteriä.

Vähimmäisluottoajat: 64

Tarvitsetko vain muutaman opintopisteen? Tämä polku on ihanteellinen tekniikoille, jotka ovat jo rekisteröityneet ensisijaiseen (kuten radiografia) ja erikoiskuvantamistekniikkaan. Pienennä tutkintosi valitulla yleisopetuksen ja perusopetussuunnitelman kursseilla.

Vähimmäisluottoajat: 30

Tietoja koulusta

Kysymyksiä