Keystone logo
Concordia University

Concordia University

Concordia University

Johdanto

Hoitotieteiden korkeakoulu kehittää hoitajia, jotka ovat valmiita menestymään nykypäivän haastavassa terveydenhuollossa. Concordia University Ann Arborin hoitotyön opiskelijana opit hoitamaan kaiken ikäisiä ihmisiä sekä akuuttihoidossa että yhteisössä. Ohjaajat ja luokkahuoneessa saadut kokemukset yhdistävät opetussuunnitelmaan liittyvän kurinalaisuuden ja intohimon hoitoon, tasapainoon, joka kehittää sinua ainutlaatuisesti sekä palvelemaan ammattitaidolla että täyttämään kutsumistuntosi, kun välität ja palvelet koko urasi ajan.

Hoitotyön koulu on omistautunut tarjoamaan tiukan Kristus-keskitetyn koulutuksen, joka kehittää ja inspiroi ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka ovat valmiita palvelemaan edistämällä terveyttä ja paranemista huippuosaamisen, eheyden ja myötätunnon avulla.

Hoito-ohjelma Concordia University Ann Arbor on ylimääräinen kampuksen sijainti Concordia University Wisconsinissa. Concordia University Wisconsinin sairaanhoitajan ylioppilastutkinnon on hyväksynyt Collegiate Nursing Education -komissio, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington DC 20036, 202-887-6791. Lisää akkreditointitietoja löytyy Concordia University Wisconsinin hoitotyön sivustolta.

Sijainnit

  • Ann Arbor

    Concordia University Ann Arbor 4090 Geddes Rd. Ann Arbor, MI 48105, , Ann Arbor

    Kysymyksiä