Keystone logo
California Institute of Integral Studies Ph.D. ihmisen seksuaalisuudessa
California Institute of Integral Studies

Ph.D. ihmisen seksuaalisuudessa

San Francisco, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Sekoitettu

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Ihmisen seksuaalisuus Ph.D. ohjelma on ainoa laatuaan akkreditoitu ohjelma länsirannikolla. Se tarjoaa kursseja ja mentorointia tukemaan opiskelijoiden opetusta, tutkimusta, julkaisua, poliittisia hankkeita ja luovia pyrkimyksiä. Tieteidenvälinen ohjelma kriittisissä seksuaalisuustutkimuksissa perustuu queer -teoriaan, intersektionaalisuuteen, feminismiin, historiaan, filosofiaan, biologiaan, yhteiskuntatieteisiin sekä kliinisiin ja poliittisiin tutkimuksiin edistääkseen tutkijoita, jotka:

 • Muodosta ammattien välinen vuoropuhelu seksuaalisuudesta tutkijoiden, kliinisten lääkäreiden, poliittisten johtajien, opettajien ja käytäntöyhteisöjen kesken.
 • Osallistu tutkimus-, kliiniseen, koulutus- ja politiikka -areenoihin soveltamalla heidän kursseja, proseminaareja ja valinnaista AASECT -sertifiointia.
 • Laajenna heidän kokonaisvaltaista seksuaalista lukutaitoaan vaikuttaakseen yksilöllisiin ja yhteiskunnallisiin muutosaloitteisiin.

Tämä online -hybridiohjelma koostuu kahden vuoden kursseista, kattavista kokeista ja väitöskirjasta (arvioitu valmistuminen neljästä kuuteen vuoteen). Luokat kokoontuvat kolmen päivän viikonloppuisin vaadituissa akateemisissa residensseissä kolme kertaa lukukauden aikana, ja kurssityön loppuosa suoritetaan asynkronisesti verkossa.

Tietoja ohjelmasta

Ohjelmamme tuo opiskelijat monitieteisiltä aloilta dynaamiseen oppimisympäristöön, joka laajentaa sekä kokonaisvaltaista seksuaalista lukutaitoa että taitoja, jotka luovat yksilöllisiä ja yhteiskunnallisia muutoksia.

Sukupuolitutkimusten, kriittisen teorian, sukupuoliterapian, kansanterveyden, koulutuksen, seksologian, queer -teorian, antropologian, feministisen kritiikin ja yleisen politiikan pohjalta opiskelijat oppivat kriittisen sisällön tuntemusta, tutkimusta ja analyysitaitoja sekä sosiaalisia ja seksuaalisen oikeuden aloitteita. Ohjelmamme tavoitteena on luoda ja tukea yksilö-, ryhmä- ja yhteiskunnallisia muutoksia kokonaisvaltaisesta ja integroidusta näkökulmasta.

Ohjelman opiskelijat ovat ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan seksuaalisuuden eri näkökohtia halun, läheisyyden, identiteetin, sukupuolen, kulttuuristen vaikutusten, voiman ja leimautumisen, seksuaalisen vasteen ja lisääntymisen linssistä. Hakijoiden on täytynyt suorittaa maisterin tutkinto Yhdysvaltain akkreditoidusta laitoksesta tai vastaava kansainvälinen tutkinto.

Ohjelmamme sisältää kahden vuoden kurssitöitä, joita seuraa kattavat kokeet ja väitöskirjatutkimus ja kirjoittaminen. Ohjelma voidaan suorittaa 4–10 vuoden kuluessa. Ensimmäiset kaksi vuotta kursseja suoritetaan online -hybridimuodossa. Opiskelijat matkustavat CIIS kolmena viikonloppuna joka lukukausi. Lukukauden kurssityön loppuosa suoritetaan asynkronisesti verkossa käyttämällä CIIS Canvas -verkkopohjaista aluetta.

Tämän ohjelman suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat siirtyä uralle akateemisessa maailmassa, aktivismiin, asianajoon, taiteisiin, arviointiin, kliiniseen psykologiaan, monimuotoisuuteen ja osallisuuteen, gerontologiaan, terveysviestintään, politiikkaan, kansanterveyteen, tutkimukseen, seksuaalikasvatukseen, sukupuoliterapiaan, nuorisotyöhön.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Kansanterveyden ja terveyden tasapuolisuuden maisteri (MPH-HE)
  • Amsterdam, Alankomaat
 • Kansanterveyden hallinnan päällikkö (MPH - seksuaalinen ja lisääntymisterveys)
  • Geneva, Sveitsi
 • Seksuaalinen ja lisääntymisterveys ja oikeudet
  • Amsterdam, Alankomaat