Keystone logo
Chung Shan Medical University

Chung Shan Medical University

Chung Shan Medical University

Johdanto

Koska hammaslääkäreistä puuttui sodanjälkeinen aikakausi Taiwanissa 54-luvulla, tohtori Ju-Chuan Chou perusti Chung Shan Medical University ennakkotapaus) hammaslääkäreiden kouluttamiseksi. Koulu nimettiin tohtori Sun Yat-Senin, alias Chung-Shanin, mukaan tunnustuksena hänen isänmaallisuudestaan. Instituutin nostamisen korkeakoulujen kysyntä kasvoi ajan myötä. Paljon vaivaa ja ohjelmien täytäntöönpanoa, vuonna 1977, opetusministeriö myönsi koulumme etenemään Chung Shanin lääketieteen ja hammaslääketieteen korkeakouluun. Edistyimme ja laajensimme kuitenkin jatkuvasti. Vuonna 2001 instituutti organisoitiin uudelleen nimellä Chung Shan Medical University (CSMU).

Tällä hetkellä CSMU koostuu neljästä korkeakoulusta, jotka ovat lääketieteen korkeakoulu, suun lääketieteen korkeakoulu, lääketieteen ja tekniikan korkeakoulu, terveydenhuollon ja johtamisen korkeakoulu, lääketieteellisten humanististen tieteiden korkeakoulu. On 21 akateemista osastoa ja 18 jatko-laitosta. Kampuksella työskentelee noin 450 kokopäiväistä tiedekuntaa, 250 osa-aikaista tiedekuntaa ja 260 henkilökuntaa. Ja noin 7566 perustutkintoa ja jatko-opiskelijaa ilmoittautuu.

Lisäksi lääketieteellisenä yliopistona meillä on neljä liitettyä sairaanhoitopiiriä - Da-Chingin piiri, Chung-Kangin alue, Wen-Hsinin alue ja Chung-Shingin alue. Jokaisella piirillä on omat erikoisuutensa ja huipputason kliiniset tilat, esimerkiksi Taiwanin ensimmäinen PET-skannauskone.

Sijainnit

  • 110號

    Section 1, 40201, 110號

    Kysymyksiä