Keystone logo
Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Johdanto

Hammaslääketieteen koulu järjestettiin 21. kesäkuuta 1892 Länsi-Reserven yliopiston hammaslääketieteen osastona ja avattiin syyskuussa 21 opiskelijan kanssa. Ensimmäiset 25 toimintavuottaan koulu sijaitsi Clevelandin keskustassa, East Ninth Streetillä ja St. Clairillä.

Vuonna 1917 hammaslääketieteen oppilaitoksesta tuli kiinteä osa yliopistoa, rakennuksen Adelbert Roadilla.

Valokuva vuodelta 1917 School of Dental Medicine, joka sijaitsee Adelbert Roadilla Cleveland Ohiossa.

Vuonna 1969 se muutti lääketieteellisen korkeakoulun, sairaanhoitokoulun ja Clevelandin yliopistosairaaloiden vieressä olevaan rakennukseen osana suurta yliopiston laajennusprojektia. Tämän siirron ansiosta se oli yksi maan täydellisimmistä ja nykyaikaisimmista koulutus- ja tutkimusyksiköistä, jossa oli tilaa 368 DDS-opiskelijalle, 70 jatko-opiskelijalle ja 250 potilastuolille. Vuonna 2003 koulun nimi muuttui virallisesti hammaslääketieteen koulusta hammaslääketieteen kouluun, ja tarjottu tutkinto muuttui hammaskirurgian tohtorista hammaslääketieteen tohtoriksi (DMD). Järjestöstään lähtien se on antanut tutkintoja noin 4900 tutkinnon suorittaneelle.

Valokuva vuodelta 2003 Hammaslääketieteen korkeakoulusta, joka sijaitsee Adelbert Roadilla Clevelandissa Ohiossa.

Kuva nykyisestä hammaslääketieteen korkeakoulusta (klinikan sisäänkäynti).

Vuonna 2019 koulu muutti Sheila ja Eric Samson Pavilioniin ja hammasklinikan rakennukseen Case Western Reserve Universityn ja Clevelandin klinikan terveyskasvatuskampuksella. Samson-paviljongissa on 477 000 neliöjalkaa hammas-, hoito-, lääkäri- ja lääkäriavustajaopiskelijoita. Yhden katon alla oleminen ja joidenkin luokat, jotka he kaikki pitävät yhdessä, rohkaisee nopeaan terveydenhoitoon liittyvää viestintää ja yhteistyötä.

Sijainnit

  • Cleveland

    Euclid Avenue,10900, 44106, Cleveland

    Kysymyksiä