Keystone logo
Casa Loma College

Casa Loma College

Casa Loma College

Johdanto

Casa Loma College on yksityinen oppilaitos, jonka Kalifornian yksityisen keskiasteen jälkeisen koulutuksen toimisto on hyväksynyt toimimaan.

Casa Loma College on omistautunut tarjoamaan korkeimman tason koulutusta, palvelua ja huippuosaamista liittoutuneilla terveysaloilla. Ohjelmamme on suunniteltu vastaamaan opiskelijoiden muuttuviin tarpeisiin luomalla tehokkaat opetustavat, jotka laajentavat oppimisen saatavuutta ja tarjoavat aikuisille mahdollisuuden kehittää ammatillisten tavoitteidensa saavuttamiseksi tarvittavia tietoja ja taitoja.

Casa Loma College uskoo, että koulutus on jatkuva prosessi. Sen avulla henkilö voi harjoittaa henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun edellyttämää oppimistoimintaa.

College myöntää seuraavat tutkinnot: RN BSN: n hoitotieteiden kandidaatille, BS Allied Health Leadership and Management, Associate of Science Diagnostic Medical Sonography; Magneettikuvantamisen ammattikorkeakoulun ja fysioterapeutin assistentin soveltavan tieteen apulaisopettaja.

Olemme erittäin ylpeitä opiskelijamme menestyksestä. Uskomme heidän menestyksensä johtuvan Casa Loma College korkealaatuisesta koulutuksesta, sitoutuneista ohjaajistamme ja ylläpitäjistämme sekä jokaiselle opiskelijalle tarjoamistamme resursseista.

Koska yksityinen voittoa tavoittelematon California Corporation, Casa Loma College johtaa hallintoneuvosto.

Sijainnit

  • Los Angeles

    Kester Avenue,6725, 91405, Los Angeles

    Kysymyksiä