Keystone logo
Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Johdanto

Carl Remigius Medical School kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajat, joita tarvitaan terveydenhuollon alalla. Tällä sivustoja Frankfurt am Main, Hampuri, Idstein, Köln ja Munich, olemme poikamies- ja master-kurssit kokopäiväistä ja osa-aikaisesti. By ja valmistuneista turvallisen ja kehittää edelleen korkeatasoista terveydenhuollon Saksassa, me yhdessä muiden sosiaalisen vastuun.

Filosofiamme

Yhdessä valmistuneista, oletamme sosiaalinen vastuu. Se on turvata tavoitteemme, korkeatasoisen terveydenhoidon Saksassa ja kehittää. Sillä, että teemme Carl Remigius Medical School määrätietoinen ja ennakoiva asiantuntijat ja johtajat, joita tarvitaan kiireellisesti teollisuudessa.

Strategisena koulutus kumppani terveydenhuollon yritysten HRM kysymyksiä kehitetty Carl Remigius Medical School innovatiiviset ratkaisut ja asianmukaista koulutusta lääketieteen, terveydenhuollon taloudelliset ja terapeuttinen alalla. Nämä ovat seurausta jatkuvaa vuoropuhelua päättäjien johtavien alan elimissä. Sitä taustaa vasten, väestörakenteen muutoksen ja teknologisen kehityksen, analysoimme Kasvavan työmarkkinoiden terveydenhuollossa. Tulokset on mukana meidän opinto-ohjelmia.

Meidän valmistuneet ovat valmiita suuri käytännön suuntautumiseen tutkimus markkinoiden haasteisiin, ne toimivat uusissa, ammatillinen kentät ja olettaa tärkeä rajapinta kantoja. Ammattilaiset Opiskelijat luoda Carl Remigius Medical School kanssa osaamisen asianmukaiseen kehittämiseen, pohjan seuraavaa uran edetessä. Sinä olettaa hallintovastuu, hallita tärkeitä projekteja alan välisen jännityksen terveyden ja talouden, tai tärkeä rooli muutoksen hallinta.

Kurssit Carl Remigius Medical School on monitieteinen ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa; niin että ne täyttävät olennaiset vaatimukset on täytettävä terveydenhuollon ammattilaisille. Meidän ohjaajat ovat kokeneet harjoittajat, tulevat monista eri alueilla terveydenhoitoalan ja siten lisätä tietoisuutta erilaisia ​​lähestymistapoja ja näkökulmia.

Kurssit ja sijainnit

Vuonna kunnianosoitus syntyi meidän kaima Frankfurt on suurin lukumäärästä kurssien sijainti. Enemmän ovat kaupungeissa Hampuri, Köln ja Münchenin sekä Idstein im Taunus. Olemme siis hyvin sijoitettu Saksa. 18. Maaliskuu 2016 alkaa Carl Remigius Medical School seitsemän kurssia:

 • Lääkäri Assistance (B.Sc., kokopäiväistä)
 • Terveyden- ja sairaanhoidon (LuK, dual)
 • Health Management of Health ammatit (B.Sc., osa-aika)
 • Medical Education (BA, osa-aika)
 • Johtamisen terveys- ja sosiaalipalveluissa (MA, osa-aika) monitieteinen hoito Pediatrics (DI, osa-aika)
 • Naturopathy & täydentävän lääketieteen (DI, osa-aika)

Sijainnit

 • Frankfurt

  Carl Remigius Medical School, Marienburgstr. 2, 60528, Frankfurt

  • Hamburg

   Carl Remigius Medical School, Alsterterrasse 1, 20354 , Hamburg

   • Idstein

    Carl Remigius Medical School, Limburger Straße 2 , 65510, Idstein

    • Cologne

     Carl Remigius Medical School, Im MediaPark 4d / 2.OG, 50670 , Cologne

     • Munich

      Carl Remigius Medical School, Charles-de-Gaulle-Str. 2, 81737 , Munich

      Ohjelmat

      Kysymyksiä