Keystone logo
Cardiff University Optometrian maisteri
Cardiff University

Optometrian maisteri

Cardiff, Yhdistynyt kuningaskunta

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

Kampuksella

* ulkomailla | kotimaassa toisena, kolmantena ja neljäntenä vuonna: 9 250 puntaa / ensimmäisenä vuonna: 9 000 puntaa.

Johdanto

Yhdistämme edistyksellisen terveydenhuollon koulutuksen, laadukkaan potilashoidon, maailmanluokan tutkimuksen ja poikkeukselliset kliiniset ja opetustilat, jotta sinusta tulisi erinomainen optometristi.

Nykypäivän optometristit ovat itsenäisiä silmälääkäreitä, jotka osallistuvat suoraan potilaiden näön ja silmien terveyden parantamiseen. Optometristit työskentelevät erilaisissa terveydenhuoltoympäristöissä, kuten yhteisöissä, sairaaloissa ja kotioloissa. He työskentelevät potilaiden ja suuren yleisön kanssa arvioidakseen, diagnosoidakseen, hoitaakseen ja hallitakseen silmiin ja näköjärjestelmään liittyviä ongelmia. He voivat auttaa potilaita määräämällä optisia apuvälineitä, kuten silmälaseja ja piilolinssejä, hoitamalla silmien terveyteen liittyviä ongelmia, kuten lääkehoitoja tai laserhoitoja, sekä antamalla ennaltaehkäisevää, kuntouttavaa ja muuta silmienhoitoon liittyvää neuvontaa kansalaisille.

Silmäterveydenhuolto on nopeasti kehittyvä ala, ja rekisteröidyt optometristit voivat halutessaan kouluttautua edelleen yhä useammille kliinisille osa-alueille. Monet nykyisistä optometristeista määräävät lääkkeitä silmäongelmiin lääkäristä riippumatta, ja heillä on tärkeä rooli silmäterveydenhuollon tiimeissä.

Ohjelmamme avulla saat tiedot ja taidot, joiden avulla voit rekisteröityä optometristiksi General Optical Councilin rekisteriin. Tutkinnon suorittamisen yhteydessä opit hoitamaan itsevarmasti ja itsenäisesti monenlaisia optisia ja lääketieteellisiä silmäongelmia. Sinulla on ainutlaatuisia mahdollisuuksia tarkkailla ja työskennellä yliopiston sisäisillä silmätautien erikoisklinikoilla, joita johtaa korkeasti koulutettu monialainen silmätautien hoitotiimimme. Myöhemmin koulutusohjelmasi aikana otat enemmän vastuuta potilaiden hoidosta ja hiot kliinisiä taitojasi työskennellessäsi sekä College of Optometristsin järjestämässä laajassa kliinisessä harjoittelussa että yliopistomme erikoisklinikoilla.

Ohjelmaan on sisällytetty mahdollisuuksia saavuttaa tiettyjä College of Optometristsin (College of Optometrists) myöntämiä korkeampia pätevyyksiä, jotka valmistavat sinua laajentuviin tehtäviin ja optometristin ammatin tuleviin muutoksiin. Saat erinomaisen perustan kliiniselle tai tutkimukselliselle uralle, ja olet hyvin valmistautunut vastaamaan elinikäisen oppimisen, johtamisen ja ammatillisen kehittymisen haasteisiin, joiden avulla voit menestyä nykyaikaisessa brittiläisessä optometristikunnassa.

Miksi opiskella tätä kurssia

Tämä ohjelma antaa sinulle tieteelliset ja kliiniset tiedot, joiden avulla voit rekisteröityä optometristiksi General Optical Councilin rekisteriin.

Sulautetut korkeammat tutkinnot

Ohjelmiin sisältyy korkeampia ammatillisia tutkintoja, joiden avulla voit erikoistua tiettyyn kiinnostuksen kohteeseen.

96% Työllisyys

96 % valmistuneista oli korkeasti koulutetuissa työpaikoissa 15 kuukautta kurssin päättymisen jälkeen. (Graduate Outcomes 2020/21 -tutkimus)

22 miljoonan punnan optometrian laitos

Koulumme sijaitsee 22 miljoonan punnan optometrian laitoksessa, jossa on sisäänrakennettu silmäklinikka.

Kurssin suunnitteluun ja toteutukseen osallistuva tutkimushenkilöstö

Suurin osa opetushenkilökunnastamme on tutkijoita ja monissa tapauksissa alansa johtavia asiantuntijoita.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Chat with students

Kysymyksiä