Keystone logo
Cardiff University MPharm-apteekki
Cardiff University

MPharm-apteekki

Cardiff, Yhdistynyt kuningaskunta

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

Kampuksella

* ulkomailla | kotimaassa toisena, kolmantena ja neljäntenä vuonna: 9 250 puntaa / ensimmäisenä vuonna: 9 000 puntaa.

Johdanto

MPharm-ohjelmamme on suunniteltu antamaan sinulle tiedot, taidot ja kokemuksen, joita tarvitset farmaseutin uran aloittamiseen. Koulumme on kansainvälisesti tunnettu opetuksen ja tutkimuksen erinomaisesta laadusta.

Opiskelu Cardiffin yliopistossa tarkoittaa opiskelua yhdessä Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista farmasian kouluista.

Nykypäivän farmaseutit eivät ole vain lääkkeiden kehittämisen ja toimittamisen asiantuntijoita, vaan heillä on suora rooli potilaiden terveyden ja hyvinvoinnin parantamisessa. Monet määräävät nykyään lääkkeitä lääkäristä riippumatta. Olemme ylpeitä siitä, että koulutamme tulevaisuuden farmaseutteja, ja kun farmaseutin rooli kehittyy, myös ohjelmamme vastaa tätä jännittävää kehitystä.

Pyrimme ennen kaikkea varmistamaan, että valmistuneet ovat valmiita uransa seuraavaan vaiheeseen ja moniin mahdollisuuksiin, jotka heitä odottavat.

Tämän vuoksi 95 prosenttia vuonna 2022 General Pharmaceutical Councilin rekisteröintikokeen suorittaneista opiskelijoistamme läpäisi kokeen ensimmäisen kerran, mikä on enemmän kuin yleinen kansallinen keskiarvo, joka on 82 prosenttia. Jo useiden vuosien ajan 100 prosenttia valmistuneista opiskelijoistamme, jotka ovat hakeneet farmasian esirekisteröintiä edeltävään koulutukseen, on onnistunut saamaan koulutuspaikan.

Tässä nelivuotisessa, kansainvälisesti arvostetussa ohjelmassa opit uusien lääkkeiden löytämisestä ja kehittämisestä sekä niiden kemiallisista, fysikaalis-kemiallisista, farmakologisista ja toksikologisista ominaisuuksista. Opiskelet myös lääkkeiden kliinistä käyttöä ja farmaseutin roolia potilastulosten parantamisessa osana moniammatillisia terveydenhuoltotiimejä.

Opit monien ihmisten sairauksien taustalla olevasta patofysiologiasta ja siitä, miten lääkkeiden käyttö voi pysäyttää, hidastaa tautien etenemistä tai kääntää ne päinvastaisiksi.

Kaikkea tätä opettaa tiimimme, joka koostuu maailman johtavasta akateemisesta henkilökunnasta ja farmaseuteista, joilla on laaja asiantuntemus. Itse asiassa sijoittuimme kansallisesti ensimmäiselle sijalle farmasian laitoksessa viimeisimmässä Research Excellence Framework -selvityksessä. Tämä on suoraa seurausta tutkimushankkeidemme laadusta ja huippuluokkaisuudesta.

Osa oppimisesta tapahtuu muiden terveydenhuollon alojen opiskelijoiden kanssa osana ammattienvälistä koulutusta, ja sinulla on myös mahdollisuus suorittaa erilaisia harjoittelujaksoja sekä perinteisissä että uusissa tehtävissä, kuten yhteisö- ja sairaala-apteekeissa, yleislääkärin vastaanotoilla sekä terveydenhuollon ja sosiaalihuollon erikoisyksiköissä. Näin saat korvaamatonta kokemusta terveydenhuollon etulinjasta.

Sitoumuksemme mukautua apteekkialan muuttuviin tarpeisiin.

MPharm-ohjelmaamme tarkistetaan jatkuvasti osana jatkuvaa sitoutumistamme kurssin parantamiseen vastaamaan apteekkikäytännön muutoksia ja varmistamaan, että valmistuneilla on tarvittavat taidot, tiedot ja kokemus, jotta he voivat jatkaa farmasian urallaan seuraavalla askeleella. Tarkistusta tukevat sääntelyelimemme, General Pharmaceutical Councilin, laatimat farmasian koulutusta koskevat standardit.

Miksi opiskella tätä kurssia

Tiivis, Long-vakiintunut koulu.

Vakiintunut koulu, jolla on yli 100 vuotta huippuosaamista opetuksessa ja tutkimuksessa.

Tutkimusosaamisen huippukoulu

Me sijoitus Joint First School of Pharmacy Yhdistyneessä kuningaskunnassa laadun opetuksen ja tutkimuksen mukaan Research Excellence Framework.

Parhaat läpäisyprosentit esirekisteröintitutkinnossa

95 % vuonna 2022 General Pharmaceutical Councilin rekisteröintikokeeseen osallistuneista opiskelijoistamme läpäisi ensimmäisen kokeen, mikä on enemmän kuin yleinen kansallinen keskiarvo, joka on 82 %.

Upeat uranäkymät

98,5 % valmistuneista on korkeasti koulutetuissa työpaikoissa ja/tai jatko-opinnoissa 15 kuukautta kurssin päättymisen jälkeen. (Tutkintotulokset 2020/21)

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Chat with students

Kysymyksiä