Keystone logo
Cardiff University BSc Lääketieteellinen kemia
Cardiff University

BSc Lääketieteellinen kemia

Cardiff, Yhdistynyt kuningaskunta

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

Kampuksella

* ulkomailla | kotimaassa toisena ja kolmantena vuonna: 9 250 puntaa / ensimmäisenä vuonna: 9 000 puntaa.

Johdanto

Tämä kolmivuotinen kurssi tarjoaa ensimmäisenä vuonna laajan johdannon kemian pääalueisiin, ja seuraavina vuosina erikoistutaan lääketeollisuudessa tarvittavaan kemiaan ja siirrettäviin taitoihin. Opiskelun aikana vietät paljon aikaa laboratorioissamme hankkimalla käytännön kokemusta lääkkeiden synteesin ja testauksen tekniikoista sekä kehittämällä tutkimus-, matemaattisia ja laskennallisia taitojasi. Opit myös johtajuutta, johtamista ja projektisuunnittelua. Viimeisenä vuonna sinulla on mahdollisuus erikoistua johonkin sinua kiinnostavaan tai tärkeään alaan omaperäisen projektin avulla.

Miksi opiskella tätä kurssia

Lääketieteellinen kemia on tulevaisuuteen suuntautuva koulutusohjelma, jossa pohditaan tulevaisuuden ongelmia, luodaan yhteyksiä teollisuuteen ja laajennetaan laboratorion ulkopuolelle esimerkiksi liiketoiminnan, markkinoinnin ja kestävän kehityksen aloille.

Tulevaisuuden kestävä koulutus

Ennakoiva kurssi, joka tarjoaa tulevaisuuteen suuntautuvaa koulutusta monenlaisiin ammatteihin.

Yhteiskunnan tarvitsemat taidot

Opiskele tärkeitä aiheita, kuten rokotteiden luomista nykyisiä ja tulevia pandemioita varten ja kestävien lääkkeiden luomista, jotka ovat ystävällisiä planeetalle ja kohtuuhintaisia kaikille.

Opi laboratorion ulkopuolella

Astu laboratorion ulkopuolelle ja tutustu esimerkiksi projektinhallintaan, liiketoimintaan, markkinointiin, rahoitukseen, toimintaan, strategiaan, kestävään kehitykseen ja johtamiseen.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Chat with students

Kysymyksiä