Keystone logo
© ©Canadian University Dubai
Canadian University Dubai

Canadian University Dubai

Canadian University Dubai

Johdanto

Kanadalainen koulutus Dubain sydämessä

Canadian University Dubai (CUD) tarjoaa perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmia, jotka perustuvat maailman johtavaan kansainväliseen opetussuunnitelmaan. Kaupungin vilkkaalla bisnesalueella sijaitseva CUD tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia ensiluokkaista kanadalaista koulutusta ja samalla kokea Dubain, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, dynaamisen elämäntavan.

Portti elämään Kanadassa

Jokainen akateeminen ohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden aloittaa korkea-asteen koulutuksesi Dubaissa ja siirtyä sitten hyvityksellä jollekin kanadalaiselle tai muulle kansainväliselle kumppanillemme. CUD:ssa opiskelu tarjoaa opiskelijoille portin korkea-asteen koulutukseen, tutkimukseen ja työllistymismahdollisuuksiin Kanadassa.

Akateemisen huippuosaamisen maine

Teemme yhteistyötä kanadalaisten kumppanilaitostemme kanssa kehittääksemme maailmanluokan opetussuunnitelmia, ja kansainvälinen tiedekuntamme on alansa johtajia. Tarjoamme laajan valikoiman perustutkinto- ja jatko-ohjelmia arkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun eri tieteenaloilla; Viestintä ja media; Tekniikka, soveltava tiede ja teknologia; Hallinto; Luovat teollisuudenalat; Ympäristöterveystieteet; ja yhteiskuntatieteet, mukaan lukien psykologia ja sovellettu sosiologia.

Käytännössä oppimisen lähestymistapa

Toimialatietoiset ohjelmamme keskittyvät kriittisiin työhön liittyviin taitoihin antaakseen valmistuneille etumatkan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kasvavassa tietotaloudessa. Tarjoamme opiskelijoille ainutlaatuisia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä vanhempien tiedekuntien kanssa soveltavissa tutkimusprojekteissa sekä tutkia innovaatioita ja yrittäjyyttä opiskelijayrityshautomomme kautta.

Erinomainen opiskelijakokemus

Monipuolinen kampusyhteisömme edustaa yli 120:aa eri kansallisuutta, ja vilkas opiskelijaelämämme varmistaa, että jokaisella valmistuneellamme on globaalin kansalaisuuden taidot ja kokemukset, joita tarvitaan menestyäkseen modernissa yritysmaailmassa.

Nopeita faktoja

 • Sijalla 1 Dubaissa ja sijalla 25 arabialueella (QS Arab Region University Rankings 2022)
 • Sijoitettu 2 %:n (601–650) joukkoon maailmanlaajuisesti ja 4 parhaan joukkoon Arabiemiirikunnissa (QS World University Rankings 2022)
 • Yli 50 kansainvälistä akateemista kumppania
 • Yli 40 akkreditoitua ohjelmaa ja keskittymää
 • Yli 120 opiskelijakansallisuutta liittyi.
 • Kansainvälisen ohjelman akkreditointi/sertifiointi: CIMA, CFA, ACCA, IAA, PRSA, PRME, ECO Canada ja SHRM

Kampuksen ominaisuudet

  Rankingit

  • Sijalla 1 Dubain yliopistossa (QS World University Rankings 2023)/(THE Impact Rankings 2022)
  • Sijoitus 541-550 parhaan joukkoon maailmanlaajuisesti ja 4 parhaan joukkoon Arabiemiirikunnissa (QS World University Rankings 2023)
  • Sijalla 7 kansainvälisissä opiskelijoissa ja sijalla 8 kansainvälisissä tiedekunnissa maailmanlaajuisesti (QS World University Rankings 2023)
  • 18 akkreditoitua ohjelmaa ja yli 30 pääainetta/keskittymää
  • Alueellinen jäsenyys: AArU (Association of Arab Universities)
  • Opetusministeriön lisensoitu Arabiemiirikunnat
  • Akateemisen akkreditointikomission (CAA) akkreditoima
  • Monipuolinen opiskelijayhteisö, jossa on yli 120 kansallisuutta
  • Kansainvälisen ohjelman akkreditointi/sertifiointi: CIMA, CFA, ACCA, IAA, PRSA, PRME, ECO Canada ja SHRM

  Institutionaaliset lisenssit ja ohjelman akkreditointi

  Canadian University Dubai sillä on Arabiemiirikuntien opetusministeriön korkeakoulutusasioiden lisenssi tutkintojen myöntämiseen. Lisäksi kaikki tutkinto-ohjelmamme ovat opetusministeriön korkeakoulutusasioiden akkreditoimia akateemisen akkreditointitoimikunnan kautta.

  Rankingit

  Kansainvälinen

  Canadian University Dubai on sijoittunut QS World University Rankings 2022:n mukaan maailman parhaan 2 %:n (601-650) joukkoon ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien 4 parhaan joukkoon. QS (Quacquarelli Symonds) -luokitusjärjestelmä on tunnustettu maailman arvostetuimpien yliopistojen rankingissa.

  Ammatilliset akkreditoinnit ja sidossuhteet

  Akateemiset ohjelmamme on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita ammatilliseen harjoitteluun valitsemallaan alalla. Tämä työllistettävyystaitojen keskittyminen on saanut alan tunnustusta johtavilta kansainvälisiltä ammattijärjestöiltä, kuten alla on kuvattu. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien opetusministeriö on listannut käyttäjän Canadian University Dubai akkreditoidut ohjelmat myös IPAP-portaaliin (International Program Accreditation Portal).

  IPAP on julkinen portaali, joka tarjoaa tietoa strategisesta kansallisesta KPI:stä, joka mittaa niiden kansallisesti akkreditoitujen perustutkinto-ohjelmien prosenttiosuutta, jotka ovat saaneet tunnustetun kansainvälisen elimen lisäakkreditoinnin.

  International Advertising Association

  CUD on yksi oppilaitosten eliittiryhmästä ympäri maailmaa, jolle on myönnetty International Advertising Associationin (IAA) arvostettu akkreditointitodistus. Viestintätieteen kandidaatti – Mainonta -erikoistumisopin uudet valmistuneet saavat IAA:n todistuksen, minkä lisäksi he saavat laajan valikoiman IAA:lle yksinomaan ammatillisia kehittymismahdollisuuksia.

  Public Relations Society of America

  CUD on yksi harvoista pohjoisamerikkalaisista ja kansainvälisistä instituutioista ja ensimmäinen ja ainoa MENA-alueella, jonka PRSA (PRSA) on akkreditoinut viestinnän kandidaatti - Public Relations -ohjelmassaan.

  Chartered Institute of Management Accountants

  Kirjanpidon ja rahoituksen BBA-ohjelman opiskelijat voivat saada poikkeuksia kahdeksasta kokeesta, jotka johtavat Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) -ammatilliseen pätevyyteen ja maailmanlaajuiseen Chartered Global Management Accountant (CGMA) -nimitykseen. Markkinoinnin, sähköisen liiketoiminnan tai henkilöstöhallinnon pääaineena olevat voivat saada viisi vapautusta, ja muita poikkeuksia on tarjolla MBA-tutkinnon suorittaneille.

  Chartered Financial Analyst Institute

  CUD on myös sidoksissayliopisto Chartered Financial Analyst (CFA) Institute University Affiliation Program -ohjelmaan. Tämä liittyminen osoittaa, että BBA in Accounting and Finance -ohjelmamme opetussuunnitelma liittyy läheisesti sijoitushallinnan käytäntöön ja on hyödyllinen CFA®-ohjelman kokeisiin valmistautuville opiskelijoille.

  Hyväksyttyjen tilintarkastajien yhdistys

  Opiskelijat, jotka valmistuvat laskentatoimen ja rahoituksen BBA:sta 1.1.2021–31.12.2025, saavat yhteensä seitsemän vapautusta ACCA:n ammattiliiton koepapereista, erityisesti niistä, jotka liittyvät soveltavaan tietoon ja sovellettuihin tietoihin. taidot. Lue lisää täältä ja tutustu ACCA-vapautuslaskuriin vapautetuille ACCA-koepapereille.

  Autodesk

  Arkkitehtuurin kandidaatti-, arkkitehtitutkinnon BSc- ja sisustussuunnittelun BSc-ohjelmiin ilmoittautuneet opiskelijat hyötyvät valtuutetusta akateemisesta kumppanistamme Autodeskin kanssa, joka on suunnittelu- ja valmistusteknologian maailmanjohtaja. Yli neljän vuosikymmenen ajan Autodesk on työskennellyt muuttaakseen asioiden valmistustapoja. Heidän ratkaisunsa kattavat tällä hetkellä lukemattomia toimialoja, ja ne antavat innovoijille mahdollisuuden yhdistää teknologioita uusilla tavoilla, vapauttaa kykyjä ja avata oivalluksia uuden mahdollistamiseksi.

  Arabilaisten yliopistojen liitto

  CUD on ylpeä saadessaan liittyä aktiivisena jäsenenä Arabiyliopistojen Liittoon (AArU), joka tukee ja yhdistää korkeakouluja arabimaailmassa sekä edistää niiden välistä yhteistyötä. Kansalaisjärjestöön kuuluu tällä hetkellä 280 arabialaista yliopistoa, joista 12 sijaitsee Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

  Kanadan Environmental Careers Organisation

  CUD:n Environmental Health Managementin BSc-tutkinto täyttää Kanadan Environmental Careers Organizationin (ECO Canada) kansainvälisen huippuosaamisen standardin ympäristökäytännöissä ja vastaa maailmanlaajuisen ympäristötyövoiman kasvavia työmarkkinoiden tarpeita. Tämä kansainvälisen keskiasteen jälkeisen ympäristöohjelman akkreditointi antaa tunnustusta CUD:lle sitoutumisestamme korkealaatuiseen koulutukseen, vastuullisuuteen ja yleisön luottamukseen.

  Vastuullisen johtamisen koulutuksen periaatteet

  CUD on ylpeä jäsen Principles for Responsible Management Education (PRME), joka on YK:n Global Compactin maailmanlaajuinen aloite edistää vastuullisen ja kestävän johtamisen koulutusta, johon kuuluu 850 johtavaa liike-elämän ja johtamisen koulua 95 maassa.

  Henkilöstöhallinnon yhdistys

  Society for Human Resource Management (SHRM) on tunnustanut CUD:n henkilöstöhallinnon BBA-tutkimuksemme yhdenmukaistamisesta SHRM:n Human Resources (HR) -opetusoppaan ja mallien kanssa vuodesta 2020 lähtien. SHRM on tunnustanut maailmanlaajuisesti yli 400 ohjelmaa noin 375 oppilaitoksessa, koska ne noudattavat sen ohjeita ja malleja, jotka määrittelevät HR-sisällön vähimmäisalueet, joita perustutkinto- ja jatko-opiskelijoiden tulisi opiskella. Ohjeet ovat osa SHRM:n akateemista aloitetta, jonka tavoitteena on määritellä yliopistojen kauppakorkeakouluissa opetettavat henkilöstökoulutusstandardit ja auttaa niitä kehittämään näitä standardeja noudattavia koulutusohjelmia.

  Yliopistojen kansainvälinen liitto

  Canadian University Dubai (CUD) on liittynyt International Association of Universities (IAU) -järjestöön osoittaen entisestään sitoutumistamme institutionaalisten kumppaneiden maailmanlaajuisen verkostomme kasvattamiseen ja koulutuksen ja soveltavan tutkimuksen kehittämisen edistämiseen akateemisen ja kulttuurisen vaihtomme tehostamiseksi.

  Sijainnit

  • Dubai

   Dubai, Arabiemiirikunnat

  Kysymyksiä