Keystone logo

Canadian Memorial Chiropractic College

A logo

Johdanto

Torontossa, Ontariossa, Kanadassa sijaitseva CMCC on maailman johtava kiropraktiikan koulutus ja tutkimus. CMCC on akateeminen laitos, joka tarjoaa toisen merkinnän perustutkinnon suorittaneille ammatillisille tutkinnoille sekä jatko- ja jatko-opinto-ohjelmille. Voittoa tavoittelematon, hyväntekeväisyysjärjestö CMCC ei saa suoraa valtion rahoitusta, ja se tukeutuu jäsenyyteen, opetuksiin ja lahjoituksiin.

CMCC: n perustutkinto-ohjelma on toinen merkintä, joka kunnioittaa ylioppilastutkinto-ohjelmaa, jota tarjotaan päteville ehdokkaille, jotka ovat suorittaneet vähintään kolme vuotta korkeakoulututkintoa ennen pääsyä.

CMCC on tunnustettu yhdeksi Pohjois-Amerikan innovatiivisimmista kiropraktiikkalaitoksista, joka keskittyy hermo- ja liikuntaelimistön vuorovaikutuksiin liittyvään perustutkimukseen ja kiropraktiikan rooliin integroidussa hoidossa ja terveyden edistämisessä. CMCC tarjoaa potilaille kiropraktista hoitoa sen seitsemässä yhteisöpohjaisessa opetusklinikassa koko Toronton alueella.

Sijainnit

  • Leslie Street,6100, M2H 3J1, Toronto

Kysymyksiä