Keystone logo
Canadian College Of Emergency Medical Services

Canadian College Of Emergency Medical Services

Canadian College Of Emergency Medical Services

Johdanto

Edmontonissa, Alberta, Kanadassa, toimivan kansalaisjärjestönä olemme olleet onnekkaita kokemaan hämmästyttävän maakuntamme ja maamme kasvun ja vaurauden. Olemme toimittaneet asiantuntemustamme koulutuksessa ja konsultoinnissa Kanadassa, Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Opettajamme ovat rekisteröityneet terveydenhuollon aloilleen ja pitävät yllä ammatillista valtakirjaa.

Teemme yhteistyötä teollisuuden, voittoa tavoittelemattomien ryhmien ja monien liittoutuneiden terveydenhuollon tarjoajien kanssa, jotka tarvitsevat ammatillisen jatkokoulutuksensa ylläpitämisen.

Ohjelmamme toimitetaan yksityisesti asiakkaillemme heidän toimipisteissään. Tarjoamme myös henkilökohtaista yksityisopetusta ja pieniä viiden tai vähemmän luokkia, joissa on joustavat työtunnit, ja suuressa luokassa työskentelyn vähenevää stressiä.

Yksi ainutlaatuisista rooleistamme on EMT: n kansallisen liiton koulutustarjonnan toimittaminen trauma-, lääketieteelliset ja taktiset todistuskurssit. Itse asiassa Greg Clarkes, presidenttimme, oli ollut vapaaehtoistyössä NAEMT: n PHTLS-, AMLS- ja EPC-kurssien kanadalaisena koordinaattorina 1990-luvun lopulta vuoteen 2015 asti. Hänelle on myönnetty myös Mary-Ann Tally -palkinto vuosi NAEMT: stä. Tätä arvostettua palkintoa ei ole koskaan aiemmin myönnetty kanadalaiselle EMS-kouluttajalle!

Sijainnit

  • Edmonton

    91 Avenue Northwest,4720, T6B 2L1, Edmonton

    Kysymyksiä