Keystone logo
Camelot College

Camelot College

Camelot College

Johdanto

Ronnie L. Williams perusti Camelot College 1. toukokuuta 1986 vilpittömästä halustaan tarjota koulutusta ja ammattitaitoa työttömille ja alityöllisille liike-elämän ja lääketieteen aloilla.

Camelot College ensimmäiset oppitunnit alkoivat 12. toukokuuta 1986 Baton Rougessa, Louisianassa, osoitteessa 2618 Wooddale Boulevard (Windsor Courts Office Plaza - entinen Bellemont Office Park). Heille myönnettiin Louisianan osavaltion opetusministeriön lisenssi 28. elokuuta 1986. Siitä lähtien korkeakoulu on koulutuksen huippuosaamisen ja työharjoittelun painottamisen kautta kouluttanut ja sijoittanut monia tutkinnon suorittaneita työpaikkoihin East Baton Rougen seurakunnassa ja ympäröivillä alueilla . Camelot College on tällä hetkellä akkreditoitu yritys South Central Better Business Bureau -yhtiössä ja on toiminut vuodesta 1995.

Camelot College jatkaa painotusta koulutuksen huippuosaamiseen ja työnvälitykseen, ja se on perustettu tärkeäksi keskiasteen jälkeiseksi oppilaitokseksi eteläiselle alueelle.

Sijainnit

  • Baton Rouge

    Wooddale Boulevard,2618, 70805, Baton Rouge

    Kysymyksiä