Keystone logo
© Cary Edmonson
California State University, Fresno

California State University, Fresno

California State University, Fresno

Johdanto

Keskeisellä paikalla Kaliforniassa

Fresnon osavaltio sijaitsee Kalifornian sydämessä, joka tunnetaan myös nimellä Central Valley. Fresnon osavaltion kampus on noin 1 400 hehtaarin kokoinen, ja siellä on yli 4 000 puuta ja paljon viheralueita, jotka tarjoavat puistomaisen ympäristön opiskelulle. Meillä on toimiva maatila, kermatalo, kauppa, suurin kirjasto Los Angelesin ja Sacramenton välillä, Starbucks, elokuvateatteri, tapahtumakeskus, keilahalli, planetaario ja paljon muuta. Fresno State on jopa koti Save Mart Centerille, joka on suurin yliopiston sisäareena Yhdysvaltain länsirannikolla.

Kalifornian viidenneksi suurin kaupunki Fresno tarjoaa opiskelijoille helpon pääsyn suureen määrään urheilujoukkueita, organisaatioita, tiloja, paikkoja ja harjoittelupaikkoja. Fresno State sijaitsee kätevästi kolmen tunnin ajomatkan päässä sekä Los Angelesista että San Franciscosta.

Fresnon piirikunnassa on joitain maailman halutuimmista virkistys- ja viihdekohteista. Kolme kansallispuistoa, Yosemite, Sequoia ja Kings Canyon, ovat aivan meidän takapihallamme. Henkeäsalpaavat maisemat, upeat kanjonit, putoavat joet ja vesiputoukset, maailman suurimmat puut ja loputtomat polut löytyvät lyhyen ajomatkan päässä.

Missiomme on tarjota korkealaatuisia palveluita kansainvälisille opiskelijoille ja toimia kansainvälisenä koulutusresurssina yliopistoyhteisölle osoitteessa California State University, Fresno .

Olemme sitoutuneet:

 • Tarjoaa lämpimän ja informatiivisen vastaanoton kansainvälisille opiskelijoille ja tunnustaa heidän merkityksensä ja panoksensa kampukselle ja Fresno-yhteisölle.
 • Asianmukaisten palvelujen ja avun tarjoaminen kansainvälisille opiskelijoille, jotta he eivät kohtaa haasteita yksin.
 • Työskentely kansainvälisten opiskelijoiden kanssa auttaakseen heitä sopeutumaan ja ymmärtämään uutta ympäristöään mukavassa ympäristössä, jossa heillä on mahdollisuuksia ja rohkaisua toteuttaa unelmiaan, olla mukana yliopistoyhteisössä ja saada heidän ponnistelunsa tunnustettua.
 • Kannustamme kansainvälisiä opiskelijoita esittämään kysymyksiä ja tarjoamaan ehdotuksia samalla, kun teemme kaikkemme käsitelläksemme heidän huolenaiheitaan kunnioittavasti, vakuuttaen ja ymmärtäen.
 • Toimii resurssina tiedekunnalle ja henkilökunnalle helpottamaan kansainvälistä vaihtoa, tehostamaan kulttuurien välistä viestintää ja tukemaan kansainvälisiä pyrkimyksiä.
 • Tietojen tarjoaminen tuleville opiskelijoille ja vanhemmille yliopistosta ja saatavilla olevien koulutuskokemusten laadusta tehostaa ja edistää jatkuvaa opiskelijavirtaa eri puolilta maailmaa.
 • Tarjoaa ystävyytemme tänään ja huomenna, kun työskentelemme yhdessä unelmoidaksemme ja rakentaaksemme parempaa maailmaa.

Edullinen

Fresno State on kansallisesti arvostettu yliopisto, jonka tehtävänä on tarjota laadukasta koulutusta erittäin edulliseen hintaan.

Kalifornian osavaltion yliopiston järjestelmä tekee kaikkensa pitääkseen opiskelijakustannukset mahdollisimman pieninä. Pyrimme pitämään lukukausimaksut ja palkkiot kilpailukykyisinä hinnoin, sillä ymmärrämme, että kohtuuhintaisuus on tärkeä tekijä, kun opiskelijat harkitsevat opiskelua ulkomailla.

Kalifornialla on paljon tarjottavaa, mukaan lukien upea sää, aktiviteetit ja ikoniset kaupungit, mutta Kaliforniassa asuminen voi tulla kalliiksi. Onneksi Fresno tarjoaa edulliset elinkustannukset Kalifornian sydämessä, josta pääsee helposti Los Angelesiin, San Franciscoon ja Piilaaksoon. Fresnossa sinulla on varaa asua ja opiskella samalla kun vierailet tai harjoittelet San Franciscon kaltaisissa paikoissa ilman lisäkustannuksia.

Älä vain ota sanaamme, monet kansainväliset opiskelijat kommentoivat kohtuuhintaisuutta osana syytä, miksi he valitsivat Fresno Staten.

Työllistymismahdollisuudet

Fresno Staten alumneista tulee ammattilaisia, jotka työskentelevät arvostetuissa yrityksissä, kuten Amazon, Apple, Boeing, Google, Intel ja Microsoft. Kätevästi Kalifornian sydämessä sijaitseva Fresno tarjoaa helpon pääsyn työmahdollisuuksiin Los Angelesissa, San Franciscossa ja Piilaaksossa.

Vaikka päätavoitteesi tulla Yhdysvaltoihin on opiskella Fresnon osavaltiossa, sinulla on tarjolla monia työllistymis- ja työkokemusmahdollisuuksia sekä opiskeluaikana että valmistumisen jälkeen.

 • Työllisyys kampuksella . Kampuksella työskentely on suoritettava koulun tiloissa (mukaan lukien paikan päällä toimivat kaupalliset yritykset, jotka tarjoavat palveluita kampuksella opiskelijoille, kuten koulun kirjakauppa tai kahvila). Opiskelijat voivat hakea kampuksella työpaikkoja ensimmäisen lukukauden aikana Fresnon osavaltiossa, kunnes kansainvälisen toimiston hyväksyntä.
 • Curricular Practical Training (CPT) on F-1-opiskelijoiden työllistymisvaihtoehto ennen ohjelman päättymistä, kun työsuhteen katsotaan olevan olennainen osa opetussuunnitelmaa tai akateemista ohjelmaa, kuten työharjoittelu.
 • Vakavat taloudelliset vaikeudet . Fresnon osavaltion opiskelijan on oltava F-1-status yksi koko lukuvuosi, ennen kuin hän on oikeutettu hakemaan vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin liittyvää lupaa. Jos kampuksella työskentelymahdollisuuksia ei ole tarjolla tai ne ovat muutoin riittämättömät, kelpoinen F-1-opiskelija voi hakea luvan kampuksen ulkopuoliseen työskentelyyn vakavien taloudellisten vaikeuksien perusteella.
 • Optional Practical Training (OPT) tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä 12 kuukautta omalla alallaan ohjelman päätyttyä Fresnon osavaltiossa.
 • STEM Optional Practical Training : F-1-opiskelijat, jotka saavat STEM-tutkinnot, jotka on sisällytetty STEM:n määrättyjen tutkinto-ohjelmien luetteloon, ovat E-Verify-ohjelmaan ilmoittautuneiden työnantajien palveluksessa ja jotka ovat saaneet alkuapurahaa tällaiseen tutkintoon liittyvän OPT:n suorittamisen jälkeen voi hakea 24 kuukauden jatkoa, joka pidentää OPT:tä vielä 24 kuukaudella, jolloin OPT-jakso on yhteensä 3 vuotta.

Pääsymaksut

Sijainnit

 • Fresno

  5241 N. Maple Ave., 93740, Fresno

Kysymyksiä