Keystone logo
Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Johdanto

Cabarrus College Of Health Sciences tarjoaa edistyksellistä, esimerkillistä terveydenhoitokoulutusta.

Pohjois-Carolinan parhaaksi pieneksi oppilaitokseksi vuonna 2016 nimetty Cabarrus College Of Health Sciences on kehittynyt pienestä hoitokoulusta vankaksi oppilaitokseksi, joka tarjoaa tutkintoja seitsemällä terveystieteellä. Yhden vuoden tutkintotodistuksista yhdistettyihin, kandidaatin ja maisterin tutkintoihin - mukaan lukien osa-aikaiset ja online-vaihtoehdot - tarjoamme vaihtoehdon tarpeidemme mukaiseksi, olitpa uusi terveydenhuollon ammattilainen tai jo työskentelevä ja haluavat edetä urallasi.

Atrium Health Cabarrus -alueella sijaitsevalla huipputason kampuksellamme opit mukaansatempaavassa ammattimaisessa terveydenhuollon ympäristössä, joka ilmentää huippuosaamista ja tarjoaa vertaansa vailla olevan todellisen kliinisen kokemuksen. Opit asiantuntijoilta, jotka tarjoavat yksilöllistä opetusta ja ovat sitoutuneet auttamaan sinua menestymään täällä ollessasi ja valmistuttuasi.

Opiskelijamme ylittävät yli 90 prosentin lisenssi- ja sertifiointiprosentit, ylittäen huomattavasti valtion ja kansalliset keskiarvot, ja 96 prosenttia työskentelee terveydenhuollossa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Sijainnit

  • Concord

    Medical Park Drive Northeast,401, 28025, Concord

    Kysymyksiä