Keystone logo
Boston University Wheelock College of Education & Human Development MSc dermatologiassa
Boston University Wheelock College of Education & Human Development

MSc dermatologiassa

Brookline, Yhdysvallat

0 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Bostonin yliopiston ihotautilääketieteen tehtävänä on toimia johtajana ihon terveyden ja ihosairauksien hoidossa, tutkimuksessa ja potilaiden hoidossa. Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen potilashoidossa, opetuksessa ja uuden tiedon luomisessa normaalista ja sairaasta ihosta ja olemme sitoutuneet innovaatioihin kaikissa pyrkimyksissämme. Pyrimme täyttämään korkeimmat eettiset normit ja akateemisen huippuosaamisen. Viime kädessä odotamme, että työmme antaa oivalluksia ihosairauksien kehityksen perustekijöistä ja johtaa uusiin lähestymistapoihin ihosairauksien diagnosoinnissa ja hoidossa, mikä parantaa potilaiden ja miljoonien potilaiden elämää. kärsivät ihon häiriöistä maailmanlaajuisesti.

Bostonin yliopiston ihotautien osasto tarjoaa ihotautihoitoa sairaalahoidossa oleville ja avohoitopotilaille Bostonin lääketieteellisessä keskuksessa, Bostonin naapuruston terveyskeskusten, Jamaikan Plain Veterans Administration Hospital -sairaalan ja Commonwealth Avenuen klinikoiden potilaille sekä muille klinikoille suuremmalla Bostonin alueella. Tiedekunta käyttää eConsult Telehealth -palvelua ihotautien neuvontaan terveydenhuollon tarjoajille. Osasto sijaitsee 36 000 neliömetrin rakennuksessa Bostonin yliopiston lääketieteellisen kampuksen vieressä lääketieteellisen koulun, Kansanterveyskoulun, Hammaslääketieteen koulun ja Bostonin lääketieteellisen keskuksen, pääasiallisen opetussairaalan, vieressä. Tiedekunnat ja kliiniset avustajat tarjoavat asiantuntemusta käytännöllisesti katsoen kaikilla dermatologian alalajeilla, mukaan lukien ihon onkologia, fotofereesi, dermatologinen kirurgia, reumatologinen dermatologia, valohoito, laser- ja kosmeettinen kirurgia, hiustenlähtö, ihohaavat, haavojen paraneminen, lasten dermatologia, akne, pigmentaation häiriöt ja etniset iho, psoriaasi, ekseemiset häiriöt ja autoimmuunisairaudet. Laitostutkijat ovat johtajia pahanlaatuisessa melanoomassa, ihon lymfoomassa, ei-melanoomaisessa ihosyövässä, haavojen paranemisessa, hiussairauksissa, reumatologisessa dermatologiassa, MOHS-leikkauksessa ja etnisen alkuperän ihossa.

Tämän ohjelman pääkomponentti on kliininen altistuminen sängyn opetuksella tiedekunnan täydellisessä valvonnassa. Tämän kaksivuotisen ohjelman ydinteoria sisältää kursseja:

Kliininen dermatologia

Kliiniset-patologiset korrelaatiot

Dermatopatologia

Ihon rakenne ja toiminta

Ihon mikrobiologia

Sukupuolitaudit ja aids

Photobiology

Dermatologinen leikkaus

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • MSc Clinical Dermatology
    • Cardiff, Yhdistynyt kuningaskunta