Keystone logo
© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Johdanto

Brunel University London , joka on nimetty Ison-Britannian vaikutusvaltaisen insinöörin Isambard Kingdom Brunelin mukaan, on toimittanut jatkuvasti akateemista huippuosaamista ovensa avaamisesta lähtien vuonna 1966. Yli 50 vuoden koulutusopetuksensa aikana yliopisto on saanut useita tunnustusta ja on tällä hetkellä maailman 34. nimeämä kansainväliset näkymät (Times Higher Education World University Rankings 2020).

Yliopisto on ylpeä tunnetuista tutkijoistaan, jotka sekä kehittävät Brunelin ohjelmia että toimittavat maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkimuksia. Nämä kouluttajat valmistelevat tutkinnon suorittaneita palkitsemaan uraa tarjoamalla reaalimaailman taidot soveltaa työpaikalla.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Historia ja koulutus

Brunel University London on nimetty yhden Britannian merkittävimmistä insinööreistä, Isambard Kingdom Brunelin mukaan. Useat Brunel-tutkinnon suorittaneet ovat nousseet johtajiksi kansanterveysakatemian maailmoissa, sellaisilla aloilla kuin kansanterveystalous ja tartuntatautien torjunta sekä valmistus-, maa- ja vesirakentamisen sekä palvelu- ja hallintoaloilla.

Yliopisto pyrkii jatkuvasti noudattamaan akateemisia standardeja, jotka on vahvistettu Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutuksen laatusäännöissä, jotka on julkaissut laadunvarmistusvirasto, ja jotka asettavat kansalliset odotukset, jotka kaikkien Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulujen on täytettävä. Yliopiston prosessit ja menettelytavat täyttävät johdonmukaisesti Englannin, Walesin ja Pohjois-Irlannin korkeakoulujen tutkintojen viitekehyksen (FHEQ) varmistaakseen korkeat akateemiset vaatimukset ja koulutuksen laadun, jota opiskelijat ja valmistuneet ovat odottaneet.

Opiskelet Brunelissa intohimoisten tutkijoiden kanssa, jotka ovat alansa arvostettuja asiantuntijoita. Nämä tutkijat ovat sitoutuneet auttamaan sinua kehittämään menestykseen tarvittavia koulutus- ja henkilökohtaisia taitoja valmistumisen jälkeen.

tutkimus

Brunel University London on sitoutunut maailman johtavaan tutkimukseen ja sekoittaa akateemisen kurinalaisuuden hallituksen, teollisuuden sekä voittoa ja voittoa tavoittelemattoman sektorin tarpeisiin maailmanlaajuisesti - tarjoamalla luovia ratkaisuja monimutkaisiin haasteisiin tarjoamalla taloudellista, kulttuurista ja sosiaalista hyötyä.

Online-opiskelu

Brunelin verkko-oppimisalustan avulla voit opiskella ohjelmasi aikataulusi ja sitoumusten ulkopuolella sopivassa paikassa. Yliopiston verkkokonferenssitoiminnon avulla voit olla vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden kanssa ja sillä on jaettu pääsy live-videosyötteisiin.

Opintojesi aikana sinulla on pääsy:

 • Opiskelumateriaalien kiinnostaminen: Resursseihisi kuuluvat videoluennot, tapaustutkimukset, luokkafoorumit ja podcastit.
 • Tuki ja opastus: Omistettu ohjelmasuunnittelijasi opastaa sinua akateemisessa kehityksessäsi opintojen aikana.
 • Virtuaalinen kampuksesi: Opiskele mistä tahansa ja rakenna yhteyksiä samanhenkisten ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.
 • Avoin kirjasto: Verkko-opiskelijoilla on täysi pääsy Brunelin laajaan digitaaliseen kirjastoon, joka sisältää kirjoja, artikkeleita ja sähköisiä resursseja.

Miksi valita meidät

 • Brunel University London luokitellaan yhdeksi Ison-Britannian 25 parhaasta yliopistosta tutkinnon suorittaneille.
 • 72% maailman johtava / kansainvälisesti erinomainen tutkimustulos.
 • Sijalla 40 parhaan tutkimusintensiivisen yliopiston joukossa, sijalla 58 maailmanlaajuisesti Times Higher Education Impact Rankings 2022:ssa.
 • Times Higher Education World University Rankings 2023:n mukaan Brunel University London on kansainvälisesti arvioiden mukaan 4. Iso-Britanniassa ja 20. maailmassa.
 • Brunel varustaa valmistuneille käytännön taitoja vastata yhteiskunnan haasteisiin maailmanlaajuisesti ja valmistaa heitä tutkimusvetoiseen koulutukseen erittäin kokeneiden ohjaajien antamina.
 • Opiskele milloin tahansa, missä tahansa 100 % verkkotutkinnoilla.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • London

  London, Yhdistynyt kuningaskunta

  Kysymyksiä