Keystone logo
Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Johdanto

Brunelin 5-vuotinen MBBS antaa sinulle mahdollisuuden valmistua lääketieteellisillä tiedoilla ja ammatillisilla taidoilla, joita tarvitset uutena lääkärinä, valmiina jatkokoulutukseen Isossa-Britanniassa tai ulkomailla.

Kansainvälisille opiskelijoille on tarjolla 120 paikkaa syyskuun 2023 ilmoittautumiseen

Brunel Medical School jakaa useita lääketieteen stipendejä

Brunel-oppimisesi on tiimipohjaista, teknologialähtöistä ja potilaskeskeistä, ja se valmistaa sinut lääketieteen tulevaisuuteen. Team-based Learning (TBL) on tärkein opetusmenetelmä alkuvuosina. Tämä on käännetty luokkahuonelähestymistapa, jossa painotetaan jatkuvaa oppimisen seurantaa ja interaktiivista ryhmätyötä.

Ensimmäisestä lukukaudestasi lähtien opit potilaan hoidosta valvotuista vuorovaikutuksista todellisten potilaiden kanssa säännöllisissä yleislääkärin leikkauksissa.

Vuonna 3 aloitat kliinisen harjoittelusi sairaaloissa; sijaitsee Lontoon länsiosassa ja Kaakkois-Englannissa.

Koulu pyrkii muuttamaan lääketieteen koulutusta ja terveydenhuollon käytäntöjä koulutuksen, tutkimuksen ja monitieteisen yhteisön osallistumisen kautta. Brunel-lääketieteen tutkinnon suorittaneet huolehtivat potilaistaan ja yhteisöistään ystävällisesti, ammattitaidolla ja ryhmätyöllä.

Syyskuusta 2021 alkaen olemme innoissamme voidessamme esitellä 5-vuotisen lääketieteen perustutkinnon, joka johtaa lääketieteen kandidaatin, kirurgian kandidaatin (MBBS) palkintoon. Uusi Brunel Medical School on osa College of Health and Life Sciences -yliopistoa. 5-vuotinen lääketieteen MBBS on avoin opiskelijoille Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n ulkopuolelta. Mahdollisimman pian keskustelemme Health Education Englandin ja Office for Students -toimiston kanssa, jotta voimme tarjota lääketieteen tutkintomme Iso-Britannian ja EU:n opiskelijoille (vahvistettava) lähitulevaisuudessa.

Miksi opiskella lääketiedettä Brunelissa?

Kliiniset sijoitukset kattavat Lontoon ja Kaakkois-Englannin

 • Lääketieteellisten opintojen aikana Brunelissa suoritat laajan valikoiman kliinisiä harjoituksia. Täällä et vain tarkkaile, sinulla on mahdollisuus soveltaa kliinistä tietämyksesi todellisiin kliinisiin tilanteisiin.

Apurahat

 • Brunel Medical School myöntää 10 stipendiä erityisesti MBBS Medicinelle kaudelle 2021/22. Lisätietoja saat vierailemalla apurahojen verkkosivulla.

Painopiste yhteisön lääketieteessä

 • Mielenkiintoinen elementti lääketieteen MBBS:ssämme on se, kuinka voit soveltaa kliinistä tietoasi paikallisissa yhteisöissämme. Tarkastelet "isompaa kuvaa" oppimalla varmistamaan hyvän terveyden kaikille, ei vain yhden potilaan terveyden. Tätä paikallisesti saatua arvokasta kokemusta voidaan käyttää hyödyksi yhteisöille ympäri maailmaa.

Opi lääketieteen tiede ja "taito".

 • Täällä Brunelissa emme opeta luonnontieteitä eristyksissä, vaan sinun on tiedettävä, miksi opit. Opit kaiken lääketieteen tieteestä – kuinka lääkärit käyttävät ajan tasalla olevaa tieteellistä tutkimusta päätöksenteon avuksi. Opit myös lääketieteen "taiteen" - kuinka näyttöön perustuvaa lääketiedettä sovelletaan jokaiseen tapaamaanne potilaaseen.

Valmistaudu "maailman" lääketieteeseen

 • Tarjoamme asiantuntijaneuvoja, tukea ja opastusta niille, jotka haluavat suorittaa USMLE :n tai MCCEE:n .
 • Opit kohtaamistamme 2000-luvun haasteista, sen vaikutuksista terveyteen ja miten tämä liittyy potilaiden hoitoon. Löydät ehkäisyn, kansanterveyden, kuntoutuksen ja muiden kliinisen lääketieteen näkökohtien merkityksen maailmanlaajuisesti. Valmistamme sinut harjoittamaan lääketiedettä ei vain Isossa-Britanniassa ja kotimaassasi, vaan myös maailmanlaajuisesti.
 • Kehittynyt "digitaalinen" maailma - Innovatiivisen opetussuunnitelmamme avulla koet erilaisia teknologioita, esim tekoäly, robotiikka, virtuaalitodellisuus ja virtuaalisten konsulttien toimittaminen.
 • Kehitysmaa – Sinut koulutetaan harjoittamaan lääketiedettä potilaan oireiden ja oireiden perusteella ilman monia modernin teknologian piirteitä. Joissakin tapauksissa ilman sähköä!

Peruslääkärin pätevyys

 • Yhdistyneen kuningaskunnan lääketieteellinen tutkinto tunnustetaan ympäri maailmaa. Sinulta valmistuu Primary Medical Qualification, joka antaa sinulle väliaikaisen rekisteröinnin GMC:ssä ja lisenssin harjoittaa säätiön vuoden 1 / residenssivuoden 1 virkoja.

Ole osa kansainvälistä yhteisöämme

 • Maailman opiskelijat kutsuvat Brunelia kodiksi, mistä olemme erittäin ylpeitä. Itse asiassa Brunelissa on edustettuna 150 maailman maata, mikä antaa sinulle mahdollisuuden elää ja opiskella osana monipuolista, globaalia yhteisöä.

Taattu opiskelijamajoitus Länsi-Lontoon kampuksellamme

 • Meillä on kampuksella yli 4 500 modernia, viihtyisää ja turvallista huonetta sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

130580_Box-image-x700.jpg

"Olemme ylpeitä Brunelin maailmanluokan lääketieteellisestä koulustamme, jonka tavoitteena on valmistaa sinut 2000-luvun lääketieteeseen erilaisissa kliinisissä ja yhteisöllisissä ympäristöissä. Yhdistelemme erityisesti tietoa ja ymmärrystä integroiduista hoitojärjestelmistä, joissa sekä fyysistä että henkistä terveydenhuoltoa tarjotaan yhä enemmän yhteisössä digitaalisen teknologian tarjonnan edistymisen tukemana. Tuotamme lääkäreitä, joilla on tiedot, taidot, joustavuus ja potilaskeskeinen keskittyminen lääketieteen harjoittamiseen ympäri maailmaa."

Professori Paul Hellewell

Varaprovosti ja dekaani, terveys- ja biotieteiden korkeakoulu

Sijainnit

 • Uxbridge

  Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

  Kysymyksiä