Keystone logo
© Eva Dang
Brighton and Sussex Medical School

Brighton and Sussex Medical School

Brighton and Sussex Medical School

Johdanto

Brighton and Sussex Medical School tarjoaa Brighton and Sussex Medical School myöntämän dynaamisen, innovatiivisen perustutkinto-ohjelman, joka valmistaa sinut moniin uramahdollisuuksiin, kun olet pätevä lääkäriksi.

Tarjoamme myös tutkintotutkintoja ja opettimme jatkokursseja, jotka on tarkoitettu työskenteleville lääkäreille ja vanhoille terveydenhuollon ammattilaisille.

129183_BSMS4.png

BSMS on Brightonin ja Sussexin yliopistojen välinen kumppanuus, ja sellaisenaan se hyötyy yliopistojen ominaisista perinteistä ja yhteisistä vahvuuksista biolääketieteissä, terveydenhuollossa ja ammatillisessa koulutuksessa.

Teemme myös tiivistä yhteistyötä terveysluottojen kanssa, ja yhteistyömme paikallisten sairaaloiden ja lääkärien kanssa antaa opiskelijoille varhaisen käsityksen monitieteisen ryhmätyön käytännöllisyydestä.

129168_Brightonandsussex.png

BSMS on asetettu ensiksi yleiselle opiskelijoiden tyytyväisyydelle lääketieteen kursseille Englannissa National Student Survey -yrityksessä vuosina 2008 ja 2009. Tänä vuonna BSMS saavutti 95%: n kokonaistyytyväisyysasteen - toiseksi korkeimman mahdollisen korkea-asteen oppilaitoksen Isossa-Britanniassa.

Sijainnit

  • Brighton

    Brighton and Sussex Medical School BSMS Teaching Building University of Sussex , BN1 9PX, Brighton

    Kysymyksiä