Keystone logo
Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Johdanto

Yhtenä maan johtavista terveys- ja kuntotieteiden kouluista Sargent yhdistää erinomaiset tiedekunnat, haastavat akateemiset opetussuunnitelmat ja huipputason palvelut tarjoamaan tiukan koulutuksen ja esimerkillisiä kliinisiä kokemuksia. Tieteidenvälinen lähestymistapa sisältää kaikki kliiniset ohjelmamme saman katon alla; tämä ympäristö heijastaa terveydenhuollon tulevaisuutta ja edistää työn syvällistä arvostamista eri ammateissa.

Sargent tarjoaa yli 1300 perustutkinnon suorittaneelle ja 450 jatko-opiskelijalle kodikkaan, pienen korkeakouluympäristön suuressa, monipuolisessa tutkimusyliopistossa. Professorit ovat tukevia ja esteettömiä, ja heillä on todellinen yhteys opiskelijoihinsa. Laajaan tiedekuntaan kuuluu joitain maan arvostetuimpia terveydenhuollon ja kuntoutuksen johtajia.

Bostonin yliopiston terveys- ja kuntoutustieteiden korkeakoulun tehtävä: Sargent College on kehittää, säilyttää, levittää ja soveltaa tietoa terveys- ja kuntotieteissä. BU Sargent College pyrkii luomaan ympäristön, joka edistää kriittistä ja innovatiivista ajattelua palvellakseen parhaiten yhteiskunnan terveydenhuollon tarpeita.

Tutkinto Sargent Collegesta valmistaa opiskelijoita erilaisiin palkitseviin ja kysyttäviin uriin. Yhdysvaltain työvaliokunnan työvaliokunnan ammatillisten näkymien käsikirja arvioi, että urat ovat suurimpia kaikista seuratuista ammateista.

Terveydenhuollon ala on dynaaminen, monipuolinen ja kasvaa nopeasti - samoin kuin haluttujen terveydenhuollon ammattilaisten mahdollisuudet.

Sargentilla sinulla on etu opiskella johtavassa kansainvälisessä tutkimuslaitoksessa, jossa on huippuluokan ohjelmat. Kaikissa neljässä osastossa valmistelemme opiskelijoita tavalla, jota muutamat muut koulut pystyvät.

Sargentin toimialakohtainen koulutusohjelma (IPE) kannustaa osastojen opiskelijoita ymmärtämään entistä paremmin erilaisia terveydenhuollon ammatteja ja kehittämään taitoja, joita he tarvitsevat erinomaisen työskentelyn ryhmissä.

Sijainnit

  • Boston

    Commonwealth Avenue,635, 02215, Boston

    Kysymyksiä