Mestari ravitsemus ja ravitsemustottumuksiltaan
Bond University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Bond University, Queensland, Australia, Australia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
SISÄÄNPÄÄSYVAATIMUKSET
Pienin akateeminen vaatimus on ylempää tutkintoa terveystieteen tai muiden siihen liittyvien määrin vähintään kaksi biokemian aiheita toisessa vuoden tasolle, jossa ensimmäinen vuosi kemia on edellytys näistä aiheista ja kaksi fysiologian aiheita myös toisen vuoden tasolla.
Hyväksyttävät perustutkintoa ohjelmat Bond University:
- poikamies biolääketieteen
- Bachelor of Liikunta ja Urheilu Science
ohjelman kuvaus
Master of Nutrition ja ravitsemustottumuksiltaan on australialainen tutkintojen viitekehyksen (AQF) taso 9 Ylempi korkeakoulututkinto (Extended) ravitsemusoppi ohjelma. Se asettaa selvä painottaa liiketoiminnassaan näyttöön perustuvaa ammattilaisille laaja osallistuminen ruokavaliolla käytännössä eri yhteyksissä sekä paikallisesti ja ulkomailla, sekä joilla tutkimus kokemus.
Sinulla on mahdollisuus kehittää erikoisosaamista liittyviä käytännön ravitsemus ja ravitsemusoppi läpi laajaa ammatillista käytäntöä mainospaikat.
Ainutlaatuinen piirre tässä ohjelmassa on, että saadaan aikaan kansainvälinen sijoitus. Tämä kokemus kehittää taitojaan kansainvälisessä ravitsemuksen ja ravitsemustottumuksiltaan, kuten uusien kulttuurikompetenssia. Tulet saamaan globaalista näkökulmasta vaikutusten erilaiset kulttuuriset, poliittiset, taloudelliset ja fyysisen ympäristön ravitsemukseen ja dieetti- asioita, joita voit integroida ammatilliseen käytäntöön.
Voit myös käydä projekteja ja mahdollisuuksia, jotka keskittyvät yrittäjyyteen käytäntöön ravitsemus ja ravitsemusoppi kehittää johtamisen, hallinnan, median ja markkinoinnin osaamista.
Ohjelman rakenne
Sinun on tehtävä kaikki seuraavat aiheet:
Lukukausi 1
- Nutrition and Food Science
- Nutrition arviointi ja diagnosointi
- Ravinto Viestintä ja käyttäytyminen
- Nutrition kysymyksiä ja painopisteitä
Lukukausi 2
- Kliiniset ravitsemusoppi
- Food Service ravitsemusoppi
- Ravinto ja kroonisten tautien hallinta
- Public Health Nutrition Practice
Lukukausi 3
- Kliiniset ravitsemusoppi B
- Evidence-Based Practice for Health Professionals
- Professional Placement Työharjoittelu - yhteisön ja Public Health Nutrition
- Professional Placement Työharjoittelu - Henkilökohtainen Case Management
Lukukausi 4
- Sundfors Suunnittelu ja suunnittelu
- Professional Placement Työharjoittelu - Food Service Management
- Professional Placement Työharjoittelu - yksilöllinen käsittely B
- Sports Nutrition
Lukukausi 5
- Johtaminen ravitsemusta ammattilaisille
- Nutrition Research Työharjoittelu A *
Lukukausi 6
- Nutrition Research Työharjoittelu B *
- Kansainvälinen Nutrition Practice
PROFESSIONAL TULOKSET
Master of Nutrition ja ravitsemustottumuksiltaan ohjelma on suunniteltu tuottamaan ravitsemuksen ammattilaisille, jotka on varustettu ainutlaatuisia tietoja, taitoja ja kokemusta tutkimuksen ja käytännön. Tutkinnon ohjelma pystyy soveltamaan taitojaan ja kokemus monilla aloilla, kuten kliininen ravitsemusopin yksityisvastaanotto-, ruokapalvelu hallinta, kansanterveys ravitsemus, yritysten terveys- ja wellness-ohjelmia, urheilu ravitsemus, elintarviketeollisuus, ravitsemus lastenhoito keskukset, koulut ja vuotiaiden hoitolaitoksissa, sekä tutkimus.
Ammatillinen tunnustaminen
Yliopisto on aloittanut akkreditointimenettelyyn kanssa Dietitians Association of Australia (DAA), jolloin on esitettävä akkreditoinnin tarkastelun raportin DAA. Täydelliset tiedot vaiheista DAA akkreditointimenettely ovat saatavilla www.daa.asn.au.
- Yliopistot ja tunnustamista
- Akkreditointi dieetti- ohjelmien
- Käsikirja akkreditoinnista dieetti- ohjelmia.
Kaikki tiedustelut etenemisestä ohjelman akkreditointia tarkastelu olisi suunnattava yliopiston ruokavalioon ohjelmakoordinaattori. * 30 opintopisteen aihe.