Keystone logo
Blue Cliff College

Blue Cliff College

Blue Cliff College

Johdanto

Blue Cliff College on sitoutunut käyttämään inhimillisiä ja fyysisiä voimavarojaan palvelujen tarjoamiseen, jotka helpottavat henkilökohtaista kasvua, ammatillista kehitystä ja vastuuntuntoa opiskelijoillemme.

Blue Cliff College ensisijainen tarkoitus on auttaa opiskelijoita kehittämään korkeatasoista osaamista, joka saavutetaan harjoittamalla, omaksumalla ja levittämällä tietoa akateemisissa ohjelmissa. Korkeakoulun vakuuttavin tarkoitus on valmistaa opiskelijoita toimimaan taitavasti kilpailevassa yhteiskunnassa valitsemallaan uralla ja luomaan itsessään tietoisuus ammatillisista ja sosiaalisista vastuista sekä arvostus eettisen käyttäytymisen periaatteista.

Filosofiamme on innostaa opiskelijoita pyrkimään huippuosaamiseen ja saavuttamaan maksimaalinen henkilökohtainen potentiaali. Sininen kallio kannustaa jokaista opiskelijaa pyrkimään parhaaksi akateemisessa, liike-elämän, sosiaalisessa, ammatillisessa ja henkilökohtaisessa toiminnassaan. Akateemisesta mielenkiinnosta riippumatta pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen koulutuksen. Painopisteemme opetussuunnitelmassa, alhainen opiskelija-opettaja-suhde ja käytännön kokemus takaavat, että Blue Cliff -työntekijä on valmisteltu huolellisesti.

Sijainnit

  • Fayetteville

    North College Avenue,3448, 72703, Fayetteville

    Kysymyksiä