Keystone logo
© photo courtesy of Berlin School of Business and Innovation
Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Johdanto

Berliinissä, Hampurissa, Pariisissa, Ateenassa ja Barcelonassa sijaitsevilla kampuksilla BSBI valmistaa opiskelijoitaan todelliseen merkitykselliseen vaikutukseen liikemaailmassa. Kaikki ohjelmat on rikastettu BSBI:n kolmella ydinarvolla: yrittäjyys, johtajuus ja menestys, ja niihin sisältyy vahva keskittyminen käytännön ja nykypäivän markkinoiden kannalta olennaisten taitojen parantamiseen. Opiskelijat saavat itseluottamusta ammatillisten unelmiensa toteuttamiseen hienosäätämällä halutuimpia taitoja ja oppimalla alansa huippuluokan tutkijoilta. He hyötyvät myös erinomaisesta uran tukitiimistä lisäopastusta varten.

 1. BSBI:n jäsenyydet ovat: AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business, UN-PRME, Erasmus, Erasmus+ ja Business Graduates Association (BGA) pronssijäsen.
 2. Useita opiskelupaikkoja - Hyvin varusteltu pääkampuksemme sijaitsee Saksan pääkaupungin Berliinin sydämessä. Saksa on yksi maailman innovatiivisimmista maista Bloombergin vuoden 2021 innovaatioindeksin mukaan. Meillä on myös opintopisteitä Hampurissa, Pariisissa ja Ateenassa.
 3. BSBI tarjoaa yhdistettyjä oppimuotoja, jotta voit harjoittaa muita sitoumuksia opintojesi rinnalla. BSBI on integroinut virtuaalisen oppimisympäristön (VLE) ja verkko-oppimisohjelmat opetuksensa ytimeen.
 4. Erinomainen opiskelijatuki - Tarjoamme erinomaista akateemista opetusta, taattuja pienikokoisia luokkia, alan asiantuntijoita ja vierailevia esityksiä.
 5. Luokat opetetaan englanniksi ja ilmaisia saksan kielen oppitunteja on saatavilla. Tämä auttaa sinua lisäämään työllistymismahdollisuuksiasi Saksassa valmistumisen jälkeen.
 6. Omatoiminen urapalvelu - Tiimit ovat valmiina tarjoamaan opiskelijoille urapyrkimyksiensä toteuttamiseen tarvittavia erikoispalveluja CV -työpajoista ja verkostoitumistapahtumista yksilölliseen uraneuvontaan.
 7. Saksan viisumi opintojen jälkeen-Jos haluat valmistumisen jälkeen, jos haluat jatkaa oleskelulupaa Saksassa, voit hakea työnhakuviisumia enintään 18 kuukaudeksi, jolloin voit työskennellä ilman rajoituksia. Saksan hyvän tason saaminen edellyttää Saksan uramahdollisuuksien hyödyntämistä.
 8. Ilmainen oikeudellinen tuki: Kun saavut Saksaan, laillinen kumppanimme SERS tarjoaa viisumineuvontaa ja -tukea täysin maksutta.

Oppimistulokset

 • Ohjelmamme on suunniteltu kehittämään käytännön liiketoimintaosaamista, joita tarvitaan menestymään nykypäivän globaaleilla liiketoimintamarkkinoilla.
 • Yrittäjyyden, johtajuuden ja menestyksen ytimessä ohjelmamme yhdistävät teorian ja käytännön pitämään opiskelijat ajan tasalla alan uusimmista trendeistä.
 • Tarjoamme perus-, jatko- ja tohtoriohjelmia, jotka kaikki keskittyvät auttamaan sinua tulemaan poikkeukselliseksi johtajaksi omalla alalla.
 • Alan asiantuntijoiden suunnittelemat ja toimittamat ohjelmat tarjoavat sinulle kilpailuetua, jota tarvitaan erottuaksesi globaaleilla työmarkkinoilla.

Monimuotoisuus, luokkakoko, opiskelijoiden tyytyväisyys

Yrityksen, johtajuuden ja menestyksen ytimessä BSBI tarjoaa alan kannalta tärkeitä ohjelmia, jotka keskittyvät kehittämään käytännön liiketoimintataitoja, joita tarvitaan ammatillisen menestyksesi varmistamiseksi. Nämä ohjelmat ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja kansainvälisten markkinoiden tarpeisiin. Pääkampuksellamme Berliinissä BSBI houkuttelee monimuotoisen opiskelijaryhmän, jossa on edustettuna yli 90 kansallisuutta.

Tarjoamme perustutkinto-, jatko- ja tohtorintutkinto-ohjelmia, jotka kaikki keskittyvät auttamaan sinua kehittymään alasi poikkeukselliseksi johtajaksi. Akateemisia kumppaneitamme ovat: University for the Creative Arts (UCA), Concordia University Chicago (CUC) ja International Telematic University UNINETTUNO.

Olemme ylpeitä voidessamme olla jäsenenä useissa organisaatioissa, kuten The Association to Advance Collegiate Schools of Businessissa (AACSB), Yhdistyneiden kansakuntien vastuullisen johtamiskoulutuksen periaatteissa (UN-PRME) ja The Business Graduates Associationissa (BGA). Nämä jäsenyydet osoittavat sitoutumisemme akateemiseen huippuosaamiseen, rikastuttavat opiskelijoiden oppimiskokemusta ja antavat heille pääsyn kasvavaan alan johtavien toimijoiden verkostoon. Nämä jäsenyydet tarjoavat BSBI:lle erilaisia resursseja ja pääsyn ammattilaisten verkostoon, mikä auttaa meitä jatkamaan joustavien ja kohtuuhintaisten ohjelmien tarjoamista opiskelijoillemme.

 1. Laaja valikoima ohjelmia liiketoiminnasta, markkinoinnista ja rahoituksesta luoviin taiteisiin ja IT-alaan, ja nyt on mahdollisuus opiskella verkossa tai saada kansainvälinen usean kampuksen koulutus kumppanuuksien kanssa Ranskassa ja Kreikassa.
 2. Pienet luokkakoot ja monipuolinen yli 90 kansallisuudesta koostuva opiskelijakunta, mikä johtaa rikastuneeseen oppimisympäristöön ja kulttuurin jakamiseen.
 3. Erinomaiset opiskelijapalvelut, jotka vaihtelevat tervetuliaisviikosta, vertaisohjauksesta vertaisohjaukseen, oppituntien ulkopuoliset aktiviteetit, kuten tuoreimmat juhlat, yrityskilpailut, lahjakkuusnäytökset ja paljon muuta.
 4. Joustavat maksusuunnitelmat, osittaiset apurahat ja tarjoukset.

Opiskelijaksi

Perusohjelmat

 • Ikä: 17-20 vuotta vanha
 • Koulutustausta:
  • Lukion valmistunut;
  • Arvosanat myönnetään vähintään 11 vuoden koulunkäynnin päätyttyä;
  • Akateeminen pätevyys: ECCTIS vastaa GCSE:tä.
 • Työkokemus: Ei mitään / mahdollisia varhaisikäisiä freelance-osa-aikatöitä online-mahdollisuuksien kasvun vuoksi.

Jatkokoulutusohjelmat

 • Ikä: 21-34 vuotta vanha
 • Koulutustausta:
  • Perustutkinto/kandidaatin tutkinto;
  • Voidaan arvioida vähintään kolmen vuoden johtamiskokemuksen asiaankuuluvan työkokemuksen perusteella;
  • Mahdollisesti muiden jatkotutkintojen kanssa (halua vaihtaa uraa).
 • Työkokemus: Voidaan arvioida vähintään kolmen vuoden johtamiskokemuksen asiaankuuluvan työkokemuksen perusteella.

Tohtorin tutkinto

 • Ikä: 23 - yli
 • Koulutustausta:
  • Kandidaatin tutkinto tunnustetusta laitoksesta liiketoimintaan liittyvällä alalla; maisterin tutkinto tai tason 7 jatkotutkinto tai MBA hyväksytystä laitoksesta.
  • Hakijat, joilla on tutkinto muilla tieteenaloilla, ja hakijat, joilla ei ole kandidaatin tai maisterin tutkintoa, mutta joilla on muu akateeminen pätevyys ja merkittävä työkokemus johtotasolla, ovat myös tervetulleita hakemaan. Heidän hyväksymisensä voi edellyttää menestyksekästä pääsykokeeseen osallistumista ja haastattelua.

Ihanteelliset opiskelijat

Perusohjelmat:

 • Lukio -opiskelijat, jotka haluavat hankkia perustutkinnon maan ulkopuolella;
 • Opiskelijat, jotka haluavat parantaa työmahdollisuuksiaan, saavat tulevaisuudessa korkeamman palkan.

Jatko-ohjelmat:

 • Nuoret kaupunkialan ammattilaiset/opiskelijat, jotka haluavat lisätä jatkotutkinnon valtakirjoihinsa lisätäkseen työllistettävyyttä ja mahdollisuuksia saada korkeampaa palkkaa organisaatiossaan.

Tohtorin tutkinto:

 • Ammattilaiset, jotka haluavat sijoittaa suuriin konsulttiyrityksiin, kansainvälisiin vähittäiskauppiaisiin ja muotitaloihin ja muille palvelualoille tai jotka haluavat jatkaa tutkintotodistuksia huippuyliopistoissa ympäri maailmaa.

112194_110926_BSBI.png

Sijainnit

 • Berlin

  Alte Post Karl-Marx-Straße 97-99, 12043, Berlin

  • Hamburg

   BSBI Faculty of Creative Industries, Gasstrasse 6B, Kontor N, D-22761, Hamburg

   • Paris

    PPA Business School, 11-13 rue Camille Pelletan, 92120 Montrouge, , Paris

    • Barcelona

     Av. Can Marcet 36-38, Barcelona, 08035, Barcelona

     Kysymyksiä