Keystone logo
Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

Johdanto

Opi kuinka Berkeley Blend voi antaa energiaa tulevaisuudellesi

Heräämme eri maailmaan. Menestyäksesi tässä uudessa maailmassa sinun on oltava mukautuva… ja joustava. Ja aivan kuten yksi kahvilaji ei yksinkertaisesti sovi kaikille, sinun on löydettävä oikea sekoitus. Tulet huomaamaan, että Berkeley Blend on täydellinen auttamaan sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi.

Jousta

Opiskele kampuksella, verkossa tai molempien yhdistelmän kautta – kaikki tuella ja ohjauksella, josta Berkeley tunnetaan. Täydellä kurssikuormalla ja jatkuvalla ilmoittautumisella voit ansaita:

 • Kandidaatin tutkinto vain kolmessa vuodessa
 • Associate's tutkinto vain 16 kuukaudessa
 • Sekä kandidaatin tutkinnon että MBA-tutkinnon vain neljässä vuodessa

Jotkut ohjelmat tarjoavat keskitettyjä seitsemän viikon kurssivaihtoehtoja. Lyhyempiä sertifikaattiohjelmia on saatavana.

Ole itsevarma

Tukipalvelut, kuten tutorointi, työpajat ja Center for Academic Success, ovat saatavilla kampuksella ja verkossa joka vaiheessa.

Ole paikalla.

Heti alusta alkaen huomaat, että Berkeley College on ainutlaatuinen yliopistokokemus. Tavoitteemme on tehdä kaikkemme auttaaksemme sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi. Vaikka meillä on tilat ja resurssit tarjota erinomaisen koulutuksen, joka keskittyy hyvin valmistautumaan uraan, useimmat ihmiset sanovat, että Berkeley College tuntuu enemmän perheeltä. Et tunne itsesi numeroksi – ihmiset tuntevat sinut nimeltä. Joku on aina valmiina auttamaan. Ja saat käytännöllisen, tehokkaan ja käytännönläheisen koulutuksen, joka valmistaa sinut ammattimaailmaan.

Olla totta

Tärkeä osa sitä, mikä erottaa tuotteen Berkeley College muista, on monimuotoisuutemme. Yli 3 600 opiskelijaa (mukaan lukien yli 420 kansainvälistä opiskelijaa, jotka edustavat 49 maata) opiskelee kampuksilla New Yorkissa ja New Jerseyssä sekä Berkeley College Online ® . Meillä on opiskelijoita, jotka ovat juuri päässeet lukiosta ja isovanhempia. Monista eri kulttuureista ja taustoista tulevien ihmisten kanssa oppiminen auttaa sinua valmistautumaan uppoutumaan globaaleihin markkinoille.

Ole mukautuva

Laadukkaan koulutuksen sovittaminen kiireiseen elämäntyyliin on myös tärkeä tavoite Berkeley College :ssa. Kampukset vaihtelevat yhden maailman suurimmista kaupungeista sydämestä esikaupunkien vehreään vuorenhuippuun ja Berkeley College Online®:n äärimmäiseen joustavuuteen. Jokaisella kampuspaikalla on oma persoonallisuutensa sekä monia koulutuskokemusta parantavia mukavuuksia. Kaikilla on mahdollisuus osallistua toimintaan kaikilla kampuksilla. Voit opiskella koko- tai osa-aikaisesti; kampuksella, verkossa tai molempien yhdistelmän kautta. Päivä-, ilta-/viikonloppu- ja verkkotunnit antavat sinun tasapainottaa koulutustavoitteesi henkilökohtaisten ja ammatillisten sitoumustesi kanssa.

Ole käytännöllinen

Opinto-ohjelmia osoitteessa Berkeley College kehitetään ja päivitetään säännöllisesti alan neuvoa-antavien toimikuntien panosten avulla varmistaakseen, että opiskelijat oppivat nykypäivän työnantajien vaatimat taidot. Laajan ammatillisen kokemuksen omaavien professorien tiukka luokkahuoneopetus yhdistyy käytännönläheiseen oppimiseen monipuolisen koulutuksen aikaansaamiseksi, joka todella valmistaa opiskelijoita ammatilliseen maailmaan.

Pääsymaksut

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, Yhdysvallat

     Kysymyksiä