Keystone logo
Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Johdanto

Baylor College Of Medicine on terveystieteiden yliopisto, joka luo tietoa ja soveltaa tiedettä ja löytöjä jatkokoulutukseen, terveydenhuoltoon ja yhteisöpalveluihin paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Baylor College Of Medicine on terveystieteiden yliopisto, jolla on perintö huippuosaamisesta ja visio terveyden parantamisesta tieteen, stipendien ja innovaatioiden avulla.

Olemme omaksuneet perusarvot, jotka otetaan huomioon kaikessa, mitä teemme kollegiossa. Nämä arvot ovat kunnioitus, eheys, innovaatio, ryhmätyö ja huippuosaaminen. Kummassakin neljästä koulustamme - lääketieteellisen korkeakoulun, lääketieteen tutkijakoulun, terveydenhuollon ammattilaisten ja kansallisen trooppisen lääketieteen koulun - sisällytämme nämä arvot, kuten teemme tehtävämme tutkimusalueilla, potilaiden hoidossa, koulutuksessa ja Yhdyskuntapalvelus.

Tarvitaan akateemisen johtajamme, tiedekuntamme, henkilökuntamme ja harjoittelijoidemme kykyjä ja ahkeria ponnisteluja ylläpitääksemme huippuosaamista. Näen tämän työn joka päivä kaikilla ympärilläni olevilla. Baylor College Of Medicine on poikkeuksellinen paikka.

Baylor College Of Medicine jatkuvasti tärkein valinta lääketieteen opiskelijoille, jatko-opiskelijoille ja terveysalan ammattilaisille.

Sijainnit

  • Houston

    Baylor Plaza,1, 77030, Houston

    Kysymyksiä