Keystone logo
BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

Johdanto

70511_2Q6A1170.JPG

BAU International University, Batumi on hiljattain perustettu opetusyliopisto Georgiassa, jossa korkeasti koulutettu akateeminen henkilöstö, uusin tekniikka, laboratoriot ja luokkahuoneet suorittavat menestyksekkäästi koulutuksen ja tutkimuksen kolminkertaisen tehtävän. Amerikkalainen koulutusohjelma täyttää kansainväliset standardit, ja sen toteuttavat ulkomaiset sekä Georgian professorit, jotka on kutsuttu eri oppilaitoksista. Yliopisto sijaitsee samalla alueella kuin sairaala "Medina". Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota parasta koulutusta lääketieteen opiskelijoille, koska he saavat kliinistä kokemusta koulutuksen ensimmäisestä vuodesta. BAU International University, Batumi on yliopisto, joka kuuluu BAU Global Network -verkostoon, ja se koostuu yhdeksästä yliopistosta, 16 yhteystoimistosta ja 3 kielikoulusta 9 maassa 4 mantereella. Tämä antaa opiskelijoillemme erinomaisen mahdollisuuden rikastuttaa tietojaan ja kokemustaan johtavissa lääketieteellisissä ja koulutuslaitoksissa maailmanlaajuisesti.

70514_2Q6A0986.JPG

Miksi BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi on BAU Global Networkin yliopisto, joka koostuu korkeakouluista eri puolilla maailmaa. Näin ollen opiskelijoillamme on ainutlaatuiset mahdollisuudet laajentaa osaamistaan ​​ja kokemustaan ​​maailmanlaajuisesti.
 2. BAU International University, Batumi sijaitsee samalla alueella kuin sairaala "Medina". Tämän avulla voimme tarjota parasta koulutusta lääketieteen opiskelijoille, koska he saavat kliinistä kokemusta koulutuksen ensimmäisestä vuodesta.
 3. Amerikkalainen koulutusohjelma vastaa kansainvälisiä normeja, se kestää kuusi vuotta ja toteutetaan englanniksi. Opintojen aikana opiskelijat osallistuvat myös USMLE-kurssille (Yhdysvaltain lääketieteellinen lisensointitesti). Ohjelma on kansainvälisesti akkreditoitu WFME.
 4. BAU: n kansainvälinen yliopisto, Batumi on Georgian ainoa universumi, joka tarjoaa ruumiinleikkauksen anatomiassa.
 5. Bahcesehirin (Istanbul) yliopistolta kutsuttuja professoreita ja sairaanhoitopiirin Medical Park sekä eri georgialaisilta yliopistoilta johdetaan opetusmenetelmä BAU: n kansainvälisessä Batumi-yliopistossa. Lisäksi yliopistolla järjestetään säännöllisesti kuuluisia Turkin lääkäreitä, jotka pitävät julkisia luentoja opiskelijoille.
 6. BAU International University, Batumi itse on moderni laitos, joka sisältää uusimmat teknologiat, laboratoriot ja luokkahuoneet.
 7. Yliopisto-opiskelijoilla on pääsy fyysiseen kirjastoon yliopiston rakennuksessa ja myös yhdelle maailman rikkaimmista elektronisista kirjastoista, Bahcesehir University Istanbul -kirjastosta.
 8. Yliopisto tarjoaa monikulttuurista ympäristöä, jonka avulla opiskelijat voivat tavata ystäviä ja tulevia kollegoja eri kulttuureilla, perinteillä ja taustoilla, jotka tulevat eri puolilta maailmaa.
 9. Yliopisto sijaitsee yhdellä Georgian kauneimmista kaupungeista, Batumista, joka on suosittu matkailukohde Mustanmeren rannikolla. Asumisessa ja oppimisessa Batumissa opiskelijat voivat myös hyötyä turvallisesta ympäristöstä ja kohtuullisista hinnoista, jotka luovat opiskelijoille houkuttelevan ympäristön.
70515_2Q6A0598.JPG

Tehtävä ja näkemys

Tehtävä

LLC: n “BAU International University, Batumi” -operaation tavoitteena on kansainvälisten standardien mukainen koulutuspolitiikka, korkeasti koulutetun henkilöstön valmistaminen, jolla on tieteellinen visio ja varustettu tieto innovatiivisista tekniikoista ja liberaaleista arvoista, jotka ovat kilpailukykyisiä sekä paikallisilla että kansainvälisillä markkinoilla

YLIOPISTON MISSIOPOHJAISET TAVOITTEET ovat:

 • toteuttaa ja kehittää korkea-asteen koulutusohjelmia;
 • kouluttaa ja kouluttaa korkeasti päteviä henkilöstöresursseja ollakseen kilpailukykyisiä kansainvälisillä työmarkkinoilla;
 • tuetaan kasvatusyliopiston integroitumista kansainväliseen koulutus- ja tiedeyhteisöön;
 • kehittää ja toteuttaa yhteisiä koulutusohjelmia ja tieteellisiä tutkimushankkeita Georgian ja kansainvälisten yliopistojen kanssa;
 • varmistaa professorien ja luennoitsijoiden akateeminen vapaus;
 • luoda yliopistoon opiskelijalähtöinen ympäristö oppimis- ja tutkimustoimintaan.

Yliopiston tärkeimmät tavoitteet ovat seuraavat:

 • koulutusohjelmien jatkuva parantaminen ja koulutusprosessin innovatiivinen kehittäminen;
 • mahdollisten työnantajien etujen huomioon ottaminen;
 • maksimi tuki opiskelijoille, jotta heistä tulisi ammattilaisia;
 • tuki uuden tiedon ja tieteellisen tutkimuksen käyttöönotolle;
 • kansainvälisen tieteellisen yhteistyön kehittäminen;
 • opiskelijoiden liikkuvuuden edistäminen;
 • tuki kansainvälisten tieteellisten tutkimushankkeiden kehittämisessä ja toteuttamisessa;
 • professoreiden tuki ammatillisessa kehityksessä
70513_2Q6A1286.JPG

Näkemys

Koulutusyliopisto LLC “ BAU International University Batumi ” tukee globaalia näkemystä, joka on poissa poliittisista ja kulttuurisista rajoista ja kunnioittaa ihmisarvoa, yleismaailmallisia oikeuksia ja vapautta, sukupuolesta, rodusta, ihonväristä, tunnustuksesta ja uskonnosta riippumatta.

Yhtenäisten koulutusohjelmien ja tieteellisten tutkimushankkeiden laatiminen ja toteuttaminen Georgian ja ulkomaisten yliopistojen kanssa stimuloi opiskelijoiden ja professoreiden ja opettajien integroitumista kasvatustieteelliseen maailmaan.

Yliopiston tavoitteena on korkealaatuisen koulutuksen tarjoaminen ja laajan maailmankuvan kehittäminen, joka on ihmisen rauhan, vaurauden ja onnellisuuden perusta

Sijainnit

 • Batumi

  14 Gen. A. Abashidze St, Batumi, 6010, Batumi

Kysymyksiä