Keystone logo
Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Johdanto

On monia syitä jatkaa uraa jalkaterapialääkärinä. Se on lääketieteellinen / kirurginen ura, joka on sekä haastava että palkitseva. Ikääntyvän väestön ja maailmanlaajuisen diabeteksepidemian leviämisen kautta Yhdysvalloissa korkealaatuisten jalkalääkäreiden kysyntä kasvaa tulevaisuudessa.

On monia syitä harkita vakavasti Barry University School of Podiatric Medicine -tutkimuspaikkaa. Kauniilla Etelä-Floridassa sijaitseva ohjelmamme on hyväksynyt jalkaterapeutin lääketieteellisen koulutuksen neuvosto. Komissio akkreditoi yliopistomme Eteläisen korkeakoulu- ja kouluyhdistyksen korkeakouluihin. Kansainvälinen tiedekuntaryhmämme sisältää maailmankuuluja lääketieteellisen koulutuksen, urheilulääketieteen ja haavanhoitoalan asiantuntijoita kaksois- ja kolminkertaisesti.

Opiskelijamme opetetaan pienissä ryhmissä ja heillä on mahdollisuus harjoittaa kaksoistutkintovaihtoehtoja. Itse asiassa useat ovat valmistuneet MBA-tutkinnoista Andreas School of Business -yrityksemme kautta. Opiskelijoillemme on tarjolla useita vapaaehtoisvaihtoehtoja monipuolisessa Etelä-Florida-yhteisössä ja monia mahdollisuuksia tutkia tiedekunnan kanssa. Itse asiassa monet opiskelijat ovat kirjoittaneet työtä vertaisarvioiduissa lehdissä. Yucatan Crippled Children's Project tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden auttaa heikommassa asemassa olevia yhteisöjä ulkomailla.

Barry-yliopiston jalkaterapiakoulussa kliinisen koulutuksen kokemuksemme on vertaansa vailla. Opiskelijat kiertävät kahdeksan erilaista sairaalaa ja klinikkaa Miamin alueella. Uusimmat teknologiset innovaatiot läpäisevät opetussuunnitelman luentojen sieppaustekniikasta ja e-oppimiskokemuksista ensimmäisen vuoden aikana opiskelijoiden ja potilaiden vuorovaikutusten seuraamiseen klinikoilla "huipputason" tekniikan kanssa.

Sijainnit

  • Miami

    Northwest 115th Street,320, 33168, Miami

    Kysymyksiä