Keystone logo
백석 연구소

백석 연구소

백석 연구소

Johdanto

Baek Seok-Won on juurtunut Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja armolliseen julistukseen, jonka mukaan "totuus vapauttaa sinut". (Johannes 8:32) Laitoksemme pyrkii kasvattamaan maailmanlaajuisia johtajia, joilla on taitoja, viisautta ja persoonallisuutta kristillisen maailmankuvan pohjalta. 백석 연구소 on kaksi yliopistoa, Baekseokin kulttuuriyliopisto ja Baekseokin yliopisto, sekä Baekseokin taidekorkeakoulu.

Se sijaitsee Cheonanissa, kukoistavassa ja kasvavassa kaupungissa noin 90 kilometriä Soulista etelään. KTX: llä (suurnopeusjuna) kestää 35 minuuttia, hieman yli tunnin autolla tai bussilla ja hieman enemmän metrolla. Keskustan alue on noin 10 minuutin päässä kampukselta, ja siellä on tavarataloja, teattereita, ravintoloita ja muita mukavuuksia. Kaupungin ulkopuolella on rauhallinen maaseutu, jossa on kukkuloita, järviä ja viinitarhoja. Baekseokin yliopistosta on 30-40 minuutin ajomatkan päässä historiallisia nähtävyyksiä, museoita, itsenäisyystaloja, kansankyliä ja kuumia lähteitä.

Matalan vuoren juurella puiden ympäröimä Baekseokin yliopisto tarjoaa lopullisen yhdistelmän nykyaikaista akateemista hienostuneisuutta koskemattomassa ympäristössä. Jatkuvasti kasvavalla kampuksella on paitsi monia erinomaisia ohjelmia, mutta se tarjoaa myös monia mukavuuksia, jotka antavat sekä opiskelijoille että opettajille ilo tulla Baekseokin yliopistoksi.

Sijainnit

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Etelä-Korea

    Kysymyksiä