Keystone logo
Augusta University

Augusta University

Augusta University

Johdanto

Hallintoneuvosto määrittelee Augusta University Georgian terveys-, tiede- / lääketieteelliseksi korkeakouluksi. Ja me olemme sitä. Ylpeästi. Olemme myös dynaaminen, kattava tutkimusyliopisto, joka tarjoaa yli 150 opintoaluetta kymmenessä korkeakoulussa perustutkinto-, jatko- ja ammatillisten ohjelmien kautta.

Yliopiston kymmenellä korkeakoululla ja koululla on sijainteja koko Augustassa ja satelliittikampuksilla Ateenassa, Albanyssa, Roomassa ja Savannahissa.

Augusta University on tarkoitettu niille, jotka haluavat menestyä. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat tehdä muutoksia, jotka haluavat kokemuksen, joka antaa heille työkalut voittaa elämässä. He asettavat mahdollisuuden etusijalle, kaipaavat vuorovaikutusta ja johtajuutta ja haluavat mennä omaa tietään. He ovat sellaisia ihmisiä, jotka haluavat auttaa muita kehittyvistä tekniikoista ja muinaisista filosofioista kiinnostuneita ja haluavat haasteen.

Opiskelijana voit keskittyä siihen, mikä inspiroi sinua. Autamme oppilaita löytämään tiensä ja sovittamaan tavoitteensa valmistelemalla heitä menestykseen. Alusta alkaen opiskelijoita tuetaan rikastetulla oppimisella luokassa ja sen ulkopuolella. Saamasi monipuolinen koulutus valmistaa sinut rajattomaan tilaisuuteen.

Tarjoamme yli 80 jatko-ohjelmaa 10 koulussa ja korkeakoulussa. Suunniteltu valmistelemaan seuraavan sukupolven johtajia, ohjelmamme edistävät löytämistä, huippuosaamista, poikkitieteellistä tutkimusta, innovaatioita, viestintää ja yhteistyötä. Missä tahansa oletkin akateemisella matkallasi, yhteisömme odottaa sinua merkitsemään.

Augusta University Campus Recreation tarjoaa Augusta University opiskelijoille, tiedekunnille ja henkilökunnalle mahdollisuuden osallistua fyysiseen ja kulttuuriseen toimintaan. Useita mahdollisuuksia kampuksella upottaa opiskelijat tosielämän kokemuksiin, jotka kasvattavat tarvittavia johtamistaitoja ja kykyjä.

Sijainnit

  • Augusta

    15th Street,1120, 30912, Augusta

    Kysymyksiä