Keystone logo
Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Erikoisalennus Turkin kansalaisille

Turkin kansalaiset voivat saada 6 000 euron erikoisalennuksen jatko-ohjelmien lukukausimaksuista. Säännöt ja ehdot ovat voimassa, napsauta linkkiä saadaksesi lisätietoja kursseistamme.

Johdanto

Koulu

Olemme täällä Ardenin opintokeskuksessa Berliinissä 100-prosenttisesti sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista yrityskoulutusta niille, jotka haluavat edetä urallaan eri teollisuudenaloilla.

119555__MG_45551.jpg

Noin

Ardenin yliopistossa olemme sitoutuneet varmistamaan, että korkeakoulut ovat kaikkien saatavilla. Tarjoamme teollisuuden kannalta merkityksellisiä ala- ja jatkokursseja Saksassa, joita opettaa asiantuntija tiedekunta. Opiskelijat voivat valita opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti ja siksi mukauttaa opintojaan sopimaan aikatauluunsa.

119558_IMG_6772.JPG

Asiantuntemus ja maine

Ymmärrämme, kuinka vaikeaa opiskelijoilla voi olla sovittaa opinnot päivittäisten sitoumusten ympärille. Siksi tarjoamme sekoitettua oppimista, jossa yhdistyvät tukevat kasvotusten opiskelu ja opetus riippumattomaan verkkoopintoihin. Opiskelijoilla on ympäri vuorokauden pääsy innovatiiviseen verkko-oppimisympäristöömme, iLearniin, joka tarjoaa pääsyn runsaaseen verkko-opiskeluun. Tämän joustavan toimitusmallin avulla opiskelijat voivat luoda käytännöllisen aikataulun, joka sopii heidän elämäänsä.

Tutorimme ovat omistautuneet tukemaan opiskelijoiden akateemista kehitystä ensimmäisestä päivästä lähtien sekä valvomaan oppimistulosten saavuttamista. Opiskelijat hyötyvät myös asiantuntevasta tiedekunnastamme, jolla on vuosien ajan akateemista ja teollisuusosaamista.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Sijainti

Ardenin moderni opintokeskus sijaitsee Berliinin sydämessä, Euroopan start-up-pääkaupungissa. Opiskelijat hyötyvät siitä, että heitä ympäröivät eräät yritysmaailman suurimmista toimijoista, kuten Sony, Deutsche Bahn ja Daimler. Kaupungin kukoistava yritysmaailma tarjoaa runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia ja opiskelijoille mahdollisuuden kehittyä akateemisesti luokkahuoneen ulkopuolella.

Itse opiskelukeskus tarjoaa huippumodernit tilat, joista pääsee helposti kauppoihin, ravintoloihin ja useisiin tärkeimpiin nähtävyyksiin saadaksesi tietoa kaupungin rikkaasta kulttuurista ja poliittisesta historiasta.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Urakehitys

Virtuaalisessa iLearn-luokkahuoneessa on online-uraportaalimme, jonka tavoitteena on varmistaa, että opiskelijamme erottuvat työnantajien joukosta nykypäivän kilpailluilla työmarkkinoilla. Portaali tarjoaa erilaisia hyödyllisiä työkaluja haastattelusimulaattorista ja CV-rakentajasta maailmanlaajuiseen hakukoneeseen ja verkkokursseihin. Portaali pyrkii auttamaan opiskelijoita saavuttamaan uratavoitteensa.

Online-urakeskuksemme tarjoaman tuen lisäksi kaikki Ardenin kurssit on suunniteltu keskittymään työllistettävyyteen. Yhdistämällä teorian ja käytännön, ohjelmamme tarjoavat haluttua tietoa, jota voidaan soveltaa suoraan työpaikalla valmistumisen jälkeen.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

Kansainvälinen valitus

Olemme tähän mennessä tukeneet yli 50 000 opiskelijaa yli 150 maasta ja pyrimme varmistamaan, että Ardenin korkealaatuinen koulutus on saatavana kansainvälisille opiskelijoille ympäri maailmaa.

Lisäksi kaikki kurssimme opetetaan englanniksi, joka on maailman johtava liikekielenä, ja tarjoamme myös ilmaisia saksan oppitunteja. Uskomme, että tämä edullinen kielitaito lisää merkittävästi opiskelijoiden työmahdollisuuksia Saksassa ja kaikkialla maailmassa.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Meidän arvomme

  • Saavutettavuus - Tarjoamme joustavaa verkko-opiskelua, jotta opiskelijat voivat opiskella missä ja milloin haluavat.
  • Joustavuus - Innovatiivisen online-oppimisalustomme ansiosta opiskelijat voivat sovittaa opinnot päivittäisten sitoumustensa piiriin.
  • Urakeskeiset ohjelmat - Kurssimme on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille avaintaidot liiketoiminnan kannalta, joita tarvitaan menestyäkseen nykypäivän kilpailukykyisillä työmarkkinoilla.
  • Tuki - Online-uraportaalimme on omistettu opiskelijoidemme henkilökohtaiseen ja akateemiseen kehitykseen varmistamalla, että he ovat täysin valmiita työpaikkaan.
  • Rahoitus - Uskomme, että taloudellisten huolenaiheiden ei pitäisi estää henkilökohtaista kehitystä. Siksi tarjoamme joustavaa rahoitusta ja korkealaatuista koulutusta.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Sijainnit

  • Berlin

    Arden Study Centre Berlin, Dessauer Str. 3-5, 10963, Berlin

    Kysymyksiä