Keystone logo
American College Of Osteopathic Surgeons

American College Of Osteopathic Surgeons

American College Of Osteopathic Surgeons

Johdanto

American College Of Osteopathic Surgeons ( ACOS ) on sitoutunut edistämään osteopaattisen kirurgisen hoidon huippuosaamista koulutuksen, edunvalvonnan, johtajuuden kehittämisen sekä ammatillisten ja henkilökohtaisten suhteiden edistämisen avulla.

American College Of Osteopathic Surgeons hyväksyy ja hyväksyy American Osteopathic Associationin eettiset säännöt; vaatii jäseniltään kaikissa luokissa tuntemaan AOA: n eettiset säännöt; ja vaatii, että niiden on noudatettava sen säännöksiä siten, että ne on esitetty ja joita on ajoittain tarkistettu, muutettu ja / tai tulkittu.

Viime vuosikymmenet olivat täynnä lukemattomia ensimmäisiä ja saavutuksia korkeakoululle, kuten tiukkojen kirurgisten koulutusohjelmien koulutusstandardien ja pakollisten jatkokoulutusta koskevien vaatimusten kehittäminen; vuotuisen kliinisen edustajakokouksen (ACA) perustaminen; ja johtokunnan uudelleenjärjestely edustamaan paremmin jäsentä ja vastaamaan sen ammatillisia tarpeita. Lopulta American College Of Osteopathic Surgeons -alat järjestettiin seuraavien luokkien mukaan: yleiskirurgia, neurologinen kirurgia, plastiikka- ja rekonstruktiivinen kirurgia, urologinen sekä kardiotorakalinen ja verisuonikirurgia.

Kerta toisensa jälkeen College on voittanut päättäväisyytensä, sitkeytensä ja uskonsa tehtäväänsä.

Sijainnit

  • Alexandria

    1680 Duke Street, Suite 500 Alexandria, VA 22314, 22314, Alexandria

    Kysymyksiä