Keystone logo
© Alte University
Alte University

Alte University

Alte University

Johdanto

Tervetuloa Alte-yliopistoon, arvostettuun oppilaitokseen, joka on tunnettu monikulttuurisesta ympäristöstään, jossa opiskelijat edustavat yli 32 kansallisuutta. Yliopistomme on sitoutunut edistämään osallisuutta ja yhtäläisiä mahdollisuuksia kaikille. Strategisten kumppanuuksien kautta tunnettujen kansainvälisten oppilaitosten kanssa tehostamme merkittävästi sekä opiskelijoidemme että tiedekuntiemme akateemista kehitystä.

Nimi "ALTE" kuvastaa syvällisesti tehtäviämme. Se symboloi korkeinta pistettä ja huippuosaamisen tavoittelua ja ilmentää sitoutumistamme ohjata yksilöitä kohti heidän maksimaalista potentiaaliaan.

Alte-yliopisto tarjoaa ylpeänä kolme arvostettua kansainvälistä ohjelmaa: yhden syklin lääketieteen koulutusohjelma, yhden syklin hammaslääketieteen koulutusohjelma ja tietojenkäsittelytieteen kandidaattiohjelma. Järjestämme sisäänpääsyjä kahdesti vuodessa, syksyllä (lokakuussa alkava) ja keväällä (maaliskuussa alkava), mikä takaa joustavuuden ja saavutettavuuden mahdollisille opiskelijoille ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Tbilisi

    Tbilisi, Georgia, University St. N2, 0177, Tbilisi

Kysymyksiä