Keystone logo
AdventHealth University

AdventHealth University

AdventHealth University

Johdanto

AdventHealth University on seitsemännen päivän adventistilaitos, joka on erikoistunut terveydenhuollon koulutukseen uskoa vahvistavassa ympäristössä. Palvelukeskeinen ja kasvatuksen, huippuosaamisen, hengellisyyden ja taloudenhoidon arvojen ohjaama yliopisto pyrkii kehittämään johtajia, jotka harjoittavat terveydenhuoltoa ministeriönä.

AdventHealth University on johtava terveydenhuollon koulutus, joka muuttaa koko ihmisen hoidon tieteen ja käytännön ja kehittää vaikean myötätunnon vaikutusvaltaisia ammattilaisia.

AdventHealth- yliopistolla on rikas perinne seitsemännen päivän adventistikirkon aloittamiin uraauurtaviin terveydenhuollon (1866) ja koulutuksen (1872) uudistusliikkeisiin. Kirkolla on nyt yksi maailman suurimmista terveydenhuollon ja koulutuslaitosten verkostoista.

Terveydenhuoltojärjestelmä laajentaa Kristuksen parantavaa palvelutyötä potilaisiin 173 sairaalassa, 126 hoitokodissa ja 294 klinikalla ympäri maailmaa. Yliopiston kampus sijaitsee AdventHealth Orlandon vieressä - yksi osavaltion suurimmista lääketieteellisistä laitoksista - ja useita vuosia Floridan johtavan sairaalan ylläpitämisessä (US News & World Report).

Koulutusjärjestelmä laajentaa Kristuksen opetuspalvelun 7579 koulun opiskelijoihin, jotka palvelevat yli 1,8 miljoonaa opiskelijaa. AHU on yksi 114 adventistikorkeakoulusta ja yliopistosta, jotka toimivat ympäri maailmaa. Tämä koulutusjärjestelmä on suurin minkä tahansa protestanttisen kristillisen kirkkokunnan ylläpitämä.

Sijainnit

  • Orlando

    Winyah Drive,671, 32803, Orlando

    Ohjelmat

    Kysymyksiä