Keystone logo
American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

Johdanto

American College Of Veterinary Surgeons ( ACVS ) on erikoislauta, joka asettaa standardit eläinlääketieteen edistyneelle ammattitaidolle. American College Of Veterinary Surgeons on American Veterinary Medical Association (AVMA) tunnustettu eläinlääketieteen erikoisjärjestö ™ eläinlääkäreiden sertifiointia varten suurten eläinleikkausten ja pieneläinkirurgioiden alalla. American College Of Veterinary Surgeons käy läpi American Veterinary Specialties Boardin (ABVS), joka on American Veterinary Medical Associationin komitea, kattavan arvioinnin kolmen vuoden välein varmistaakseen, että ylläpidämme vaadittuja standardeja sertifiointiprosessissamme.

Vuoden 2020 sertifiointikokeen jälkeen American College Of Veterinary Surgeons sisältää yli 2200 diplomaattia. Noin 70 eläinlääkäriä ansaitsee Diplomaatti-todistuksen vuosittain. Yli 65 prosenttia yliopiston diplomaateista toimii yksityisissä ja erikoislääkäreissä, jotka hyväksyvät perusterveydenhuollon ammattilaisten lähettämistapaukset. Loput työskentelevät ensisijaisesti akateemisissa laitoksissa ja teollisuudessa, joissa he opettavat, tekevät tutkimusta, harjoittavat sairaaloiden opetusta ja kehittävät uusia tuotteita ja hoitoja, jotka parantavat eläinlääketieteen ja ihmisten terveydenhuollon laatua.

American College Of Veterinary Surgeons määrittelee ammatin kirurgiset huippuosaamisstandardit, edistää eläinlääketieteellisen kirurgian edistymistä ja tarjoaa viimeisimmät kirurgiset koulutusohjelmat. Edistämällä korkeimpia eläinlääketieteellisen huippuosaamisen standardeja korkeakoulu auttaa eläinlääkäreitä saavuttamaan tavoitteensa tarjota erinomaista palvelua yleisölle ja hoitaa eläimiä.

American College Of Veterinary Surgeons on edistää kirurgian taidetta ja tiedettä sekä edistää eläinten terveydenhuollon huippuosaamista tutkimuksella, koulutuksella ja yleisölle tarjoamalla palvelua.

Sijainnit

  • Germantown

    Crystal Rock Drive,19785, 20874, Germantown

    Kysymyksiä