Keystone logo
Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Johdanto

Australian College of Nursing Australia ( ACN ) on sitoutunut edistämään sairaanhoitajien johtajuutta terveydenhuollon parantamiseksi. Yliopistollamme uskomme vakaasti, että kaikki sairaanhoitajat voivat olla johtajia riippumatta heidän työnimikkeestään tai ikästään. Yhdistämällä tuhansia ylimääräisiä sairaanhoitajia eri puolilta maata rakennamme vahvan yhteisen äänen hoitotyölle ja käskemme kunnioitusta ja tunnustusta, jonka ammattimme ansaitsee.

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden muotoilla kannanottoja hoitotyön, ikääntyneen hoidon ja terveydenhuollon tärkeistä näkökohdista kaikille australialaisille.

Koulutusorganisaationa jatko-opiskelijamme, jatkuva ammatillinen kehittymisemme (CPD) ja koulutuskurssimme ovat tunnettuja siitä, että sairaanhoitajat antavat lisää tietoa valitsemastaan erikoisalasta ja laajentavat kliinisiä taitojaan. Olemme erikoistuneet sairaanhoitajien johtamiskoulutukseen, kursseihin ja työpajoihin. Australian College of Nursing Australia kehittää myös räätälöityjä kursseja vastaamaan organisaation koulutustarpeita.

Sijainnit

 • Canberra

  1 Napier Close, Deakin ACT 2600, 2600, Canberra

  • Sydney

   Level 6, 9 Wentworth Street, Parramatta NSW 2150, 2150, Sydney

   Kysymyksiä