Keystone logo
© TBA
The American College of Norway

The American College of Norway

The American College of Norway

Johdanto

Löydä jännittävä opiskelumatka ulkomailla The American College of Norway ( ACN ), jossa voit kokea huippuluokan tutkijoita ja uppoutua paikalliseen kulttuuriin. ACN on 30 vuoden kokemus auttaa opiskelijoita saamaan kaiken irti opiskeluajastaan ulkomailla. ACN toivottaa tervetulleeksi monipuolisen opiskelijakunnan, jossa amerikkalaiset ja kansainväliset opiskelijat opiskelevat norjalaisten rinnalla. Pieni kampus, johon otetaan vuosittain vain 50 opiskelijaa, varmistaa tiiviin yhteisön, jossa opiskelijat rakentavat kestäviä yhteyksiä sekä ikätoveriensa että tiedekuntaan. Olipa kyseessä lukukausi, koko lukuvuosi tai erittäin suosittu kesäohjelma, ACN tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden useiden akateemisten tasojen opiskelijoille.

Kokeneen amerikkalaisen tiedekunnan opettama opetussuunnitelma vastaa Yhdysvaltain kandidaatin tutkinnon vaatimuksia, mikä edistää mukavaa akateemista siirtymistä. ACN :n elin-/oppimisyhteisö ulottuu luokkahuoneiden ulkopuolelle ja rohkaisee oppilaiden väliseen yhteistyöhön. Tämä osallistava ympäristö on täydellinen niille, jotka etsivät tukevaa opiskelukokemusta ulkomailla. Akateemisesti ACN tarjoaa dynaamisen opetussuunnitelman, jonka kursseja opettavat vierailevat yhdysvaltalaisten korkeakoulujen opettajat. Lukukausien vaihtuva kurssitarjonta tarjoaa monipuolisia aineita, jotka täyttävät yleissivistävän koulutuksen vaatimukset tai toimivat valinnaisina aineina Yhdysvaltain yliopistoissa. Norjalaiset opiskelijat valitsevat usein ACN saadakseen vuoden amerikkalaisen yliopistokoulutuksen ennen tutkinnon suorittamista Yhdysvalloissa. ACN :n kumppanuussuhteet amerikkalaisten yliopistojen kanssa helpottaa.

Tutkijoiden lisäksi ACN on ylpeä vilkkaasta kampusyhteisöstään, jossa on erilaisia aktiviteetteja, tapahtumia ja retkiä. Kulttuuritapahtumista matkailukursseihin ACN n opiskelijat uppoavat jännittävään ja rikastuttavaan kokemukseen. Viehättävässä Mossin rannikkokaupungissa vain 40 minuutin junamatkan päässä Oslosta sijaitseva ACN tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet – pikkukaupungin läheisyyttä, josta pääsee helposti eloisaan pääkaupunkiin. Moss tarjoaa idyllisen taustan todella mukaansatempaavalle ulkomaan opiskelukokemukselle. Liity joukkoomme The American College of Norway , jossa akateeminen huippuosaamisen ja kulttuurin tutkiminen luo muistoja, jotka kestävät eliniän. Hae nyt ja lähde mukaan seikkailuun!

Kampuksen ominaisuudet

The American College of Norway on ollut perustamisvuodestaan lähtien Mossissa, Norjassa. ACN kaltainen ohjelma Mossin kaltaisessa kaupungissa auttaa luomaan yhteisöllisyyden tunteen opiskelijoillemme, tiedekunnallemme ja henkilökunnallemme. Kun luokat sijaitsevat yhdessä rakennuksessa ja kampuksen asuinhuoneet aivan kadun varrella, opiskelijat tuntevat todella toisensa. Tämä ympäristö auttaa luomaan tiiviin, elävää oppimisyhteisöä, jossa kaikilla on yhteenkuuluvuuden tunne.

kotelo

Kampuksella asuminen on iso osa opiskelijaelämää Norjassa ja ACN kokemusta. Hiljattain remontoidut ja modernit opiskelija-asunnot sijaitsevat vain muutaman minuutin päässä koulusta. Asuntoloissa on yksi tai kaksi makuuhuonetta ja yhteiset tilat. Kaikissa huoneistoissa on keittiö, jossa on pieni ruokailutila, eteinen ja kylpyhuone. Jokaisessa kylpyhuoneessa on omat pesukoneet. Jokaisessa kampuksen keittiössä on jääkaappi/pakastin ja uuni. Makuuhuoneissa on sänky, tyyny ja peitto, kirjoituspöytä, tuoli ja vaatekaappi.

  Pääsymaksut

  ACN on jatkuva haku, mutta opiskelijat, jotka jättävät täydellisen hakemuksen 1. toukokuuta mennessä, pääsevät etusijalle syyslukukaudelle. Otamme vuosittain vastaan enintään 50 opiskelijaa. Suurin osa ACN opiskelijoista on norjalaisia, ja monet heistä hakevat ACN ään heti lukion valmistumisen jälkeen.

  Vaatimukset norjalaisille opiskelijoille

  • Yleiset opiskelutaidot
  • Suositeltu arvosanan keskiarvo on 4,0
  • Sinun on lähetettävä täysin täytetty hakulomake ja lähetettävä tarvittavat asiakirjat meille hakuajan kuluessa.
  • Hakemuksesi tulee sisältää englanninkielinen essee, joka vastaa kysymykseen "Miksi olen kiinnostunut tästä koulutusmahdollisuudesta?"

  Vaatimukset kansainvälisille opiskelijoille

  • Ylioppilastutkinto.
  • Yliopistoon jo ilmoittautuneiden opiskelijoiden tulee olla hyvässä akateemisessa asemassa.
  • Sinun tulee täyttää verkkohakemuksemme ja lähettää tarvittavat asiakirjat ennen määräajan päättymistä.
  • Hakemuksesi tulee sisältää essee, joka vastaa kysymykseen "Miksi olen kiinnostunut tästä koulutusmahdollisuudesta?".
  • Kumppaniyliopistojemme opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä kansainvälisiin toimistoihinsa tietoja ja hakemista varten (kumppaniyliopistojen määräaikoja sovelletaan).

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Moss

   American College of Norway, Skoggata 2, Moss, Norway, 1530, Moss

  Kysymyksiä