Keystone logo
Advantage Career Institute Lääketieteellisen avustajan sertifiointiohjelma
Advantage Career Institute

Lääketieteellisen avustajan sertifiointiohjelma

Eatontown, Yhdysvallat

4 Months

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

ACI Medical & Dental Schoolissa, joka sijaitsee kätevästi Eatontownissa, NJ, Medical Assistant -sertifiointiohjelma tarjoaa opiskelijoille tarvittavat taidot ja tiedot, jotta heistä tulee sertifioituja lääketieteellisiä avustajia vain neljässä kuukaudessa. Opiskelijamme saavat käytännön koulutusta uusimmilla lääketieteellisillä laitteilla paikan päällä olevassa laboratoriossamme.

ACI Medical & Dental School tarjoaa opiskelijoille lisäarvoa, joka erottaa meidät muista ohjelmista. Jotkut lääketieteellisen avustajan sertifiointiohjelman edistyneistä ominaisuuksista ovat:

NHA-sertifikaatti. Opiskelijat, jotka suorittavat lääketieteellisen avustajan ohjelman, saavat sertifikaatin National Healthcareer Association (NHA): n kautta ja ovat valmiita työskentelemään erilaisissa terveydenhuollon ympäristöissä, mukaan lukien lääkärin vastaanotot, klinikat, sairaalat ja muut terveydenhuollon laitokset, jotka auttavat lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita terveydenhuollon ammattilaisia.

Toissijainen sertifiointikoulutus. Lääketieteellisen avustajan sertifikaattiohjelmaamme kuuluu koulutusta EKG: lle, flebotomialle ja potilashoitoteknikkitodistuksille.

Ura-apu. Uraohjelma (CAP) on tärkeä osa lääketieteellisen avustajan sertifiointiohjelmaa. Tämä kattava uravalmennuskoulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille strategiat, joilla urasuunnittelu onnistuu ja auttaa saavuttamaan työllisyystavoitteensa lääketieteellisen avustajan ohjelman suorittamisen jälkeen.

180 tunnin harjoittelun suorittaminen lääketieteellisessä laitoksessa on kriittinen osa opiskelijamme koulutusta ja uravalmistelua. Tämä tärkeä tilaisuus tarjoaa opiskelijamme tarvittavat taidot ja kokemuksen, jota vaaditaan lääketieteen alalla, kun he rakentavat ansioluettelojaan harjoittelun aikana, opiskelijat saavat käytännön kokemusta lääketieteellisen avustajan päivittäisistä tehtävistä todellisissa terveydenhuollon ympäristöissä, mukaan lukien lääkärit toimistot, klinikat ja sairaalat.

Sertifioidulla lääketieteellisellä avustajalla, joka on olennainen osa terveydenhuollon tiimiä, on laaja valikoima uramahdollisuuksia ja kasvavat työpaikkanäkymät. Lääkäriassistentin työn kuvaus vaihtelee terveydenhuollon laitoksen mukaan ja voi sisältää sekä hallinnollisia että kliinisiä tehtäviä. Jotkut lääketieteellisen avustajan päivittäisistä vastuista ovat:

Lääkäreiden avustaminen fyysisissä kokeissa ja pienissä leikkauksissa;

Potilaiden elintoimintojen, pituuden ja painon mittaaminen

Potilaan sähköisten potilastietojen päivittäminen;

Lääketieteellisten instrumenttien sterilointi ja tutkintahuoneiden desinfiointi;

EKG: n ja phlebotomy-toimenpiteiden suorittaminen;

Muut lääketieteellisen laitoksen edellyttämät kliiniset toimenpiteet;

Lääketieteellisen terminologian, anatomian ja fysiologian, lääketieteellisen lain ja etiikan sekä HIPAA-määräysten perusteellista tuntemusta käytetään koko lääketieteellisen avustajan tyypillisen päivän ajan.

Vastaanoton menettelyt, mukaan lukien puhelimiin vastaaminen ja tapaamisten aikatauluttaminen.

Opiskelijat, jotka suorittavat tämän ohjelman, valmistautuvat monenlaisiin kysytyihin uriin , mukaan lukien:

Sertifioitu lääketieteellinen avustaja

Kliininen avustaja

Rekisteröity lääketieteellinen avustaja (RMA)

Kiropraktikon avustaja

Lääkäriavustaja

Lääkärin avustaja

Silmälääkäri

Optometrinen avustaja

Optometrinen teknikko

Lääketieteellinen laboratorioavustaja

Lab-yhteyshenkilö

Laborantti

Mobiili tutkija

Potilaspalveluteknikko (PST)

Rekisteröity flebotomisti

Phlebotomy teknikko

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • DMed (Thoracic Surgery)
    • Pretoria, Etelä-Afrikka
  • PGDip-lääkärin assosioidut tutkimukset
    • Guildford, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Associate of Applied Science in Medical Assistant
    • Lewiston, Yhdysvallat