Keystone logo
Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Johdanto

Yksi NJ: n parhaista teknikouluista, Advantage Career Institute Medical & Dental School Keski-New Jerseyssä, tarjoaa erilaisia ohjelmia kysytyissä lääketieteellisissä ja hammaslääketieteellisissä teollisuudenaloissa. Tarjoamme käytännön koulutusta täysin varustellussa hammas- ja lääketieteellisessä avustajakoulussamme New Jerseyssä ja tarjoamme pienille luokille yksittäisiä työasemia kaikille opiskelijoille.

Olemme yksi NJ: n parhaista teknikouluista, joka sijaitsee keskeisellä paikalla avuksesi. Tarjoamme kaikille opiskelijoillemme uusimman mahdollisuuden ja kokeneita ammattilaisia. New Jerseyn lääkäri- ja hammashoitajakoulun peruskoulutusohjelmien tavoitteena on varmistaa, että opiskelijat hankkivat tarvitsemansa hammas- ja lääketieteellisen avustajan taidot sekä osoittaa pätevyyden erilaisissa lääketieteellisissä ja hammaslääketieteellisissä toimistoissa ja laboratoriotekniikoissa, mukaan lukien Hammasradiologia, phlebotomia ja EKG-sertifikaatti.

Ainutlaatuinen akateeminen kokemuksemme sisältää valikoivat pääsykäytännöt, korkealaatuiset ja haastavat koulutusohjelmat sekä kattavan urakehitysohjelman, jotka kaikki toimitetaan hoitavassa ja tukevassa ympäristössä.

Olemme sitoutuneet tuomaan opiskelijoillemme parhaan mahdollisen koulutuksen ja urakehityskokemuksen, minkä vuoksi emme vain pysähdy koulutuksessa - tarjoamme myös jatkuvaa ura-apua kaikille tutkinnon suorittaneillemme uran tukiohjelmamme kautta.

Advantage Career Institute on akkreditoinut Keski-Amerikan korkeakoulujen liiton ja hyväksynyt New Jerseyn osavaltion opetusministeriön ja New Jerseyn työministeriön.

Sijainnit

  • Eatontown

    Meridian Road,2, 07724, Eatontown

    Kysymyksiä