Keystone logo
Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Johdanto

Ensimmäisenä ammatillisen akupunktion ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen (TCM) ohjelmia tarjoavana kouluna Albertassa Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine -yrityksen johtajuutta alalla ei ole koskaan muutettu. Olemme toistuvasti osoittaneet johtajuutemme koulutuksessa, tutkimuksessa ja innovaatioissa, ja ohjelmamme tunnustetaan Kanadassa, Yhdysvalloissa (NCCAOM) ja Kiinassa.

Tavoitteenamme ei ole vain opettaa akupunktiota ja TCM: ää; Sen sijaan tehtävämme on tarjota tarvittavat välineet tullakseen ammattitaitoiseksi ammattilaiseksi, jota rajoitukset eivät estä.

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine on henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen paikka koulutuksen ja ikäisesi kautta. Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine opiskelijaryhmä on täynnä monenlaisia kulttuureja ja taustoja, mikä antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa arvokkaita suhteita ja kasvattaa ennakkoluulottomuutta. Henkilökuntamme on intohimoinen, ymmärtäväinen ja arvot rakentava suhde opiskelijoihin.

Sijainnit

  • Calgary

    20 Avenue Northwest,1910, T2M 1H5, Calgary

    Kysymyksiä