Ravitsemus- ja ruokavalion päällikkö
Edith Cowan University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Joondalup, Australia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 lukukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* ohjeellinen maksu lukukautta kohti
Johdanto
Pathway ammattiin, tämä kursseista vastaava Masters integroi teoreettiset ja käytännölliset komponentit kliiniseen dietiikkaan, ruokapalveluun, yhteisö- ja kansanterveyteen sekä tutkimukseen.
Opiskelijat koulutetaan ymmärtämään ja tulkitsemaan ravintotiedettä, arvioimaan ravintotarpeita, tekemään tutkimusta ja antamaan ruokavalio-ohjeita yleisestä terveydestä ja erityisvaatimuksista, mukaan lukien sairaudet ja parannettu suorituskyky.
Tutkinnon suorittaneilla on oikeus tulla Australian Dietitians Association -järjestön täysjäseniksi ja liittyä akkreditoidun käytännön ruokavalion ohjelmaan (APD). APD on ainoa hallitus ja monet yksityiset sairausvakuuttajat tunnustaneet Australian valtakirjat.
Opiskelijat voivat valita kahdesta peruskurssista, jotka tarjoavat Pathway ravitsemuksen ja ruokavalion maisterille: terveystieteen kandidaatti (ravitsemustieteellinen pääaine) tai luonnontieteiden kandidaatti (liikunta ja urheilutiede) suositeltujen valinnaisten sarjojen kanssa. Tutkinnon suorittaneet kandidaatit (liikunta- ja urheilutieteet) voivat myös ilmoittautua Australian liikunta- ja urheilutieteeseen (ESSA) saaden mahdollisuuden kaksoisvaltuutukseen (ESSA ja APD).
Kurssin sisäänpääsy
Akateemiset pääsyvaatimukset (Band 8)
Seuraavat kurssikohtaiset pääsyvaatimukset ovat pakollisia ja kaikkien hakijoiden on täytettävä. Nämä vaatimukset täydentävät tai korvaavat vähimmäisvaatimukset, jotka esitetään alla olevassa Akateemisen pääsyn vaatimukset -kohdassa.
Kaikilta hakijoilta vaaditaan kandidaatin tutkinnon suorittaminen biotieteissä, luonnontieteissä tai terveydessä, joiden painotettu keskiarvo (WAM) on vähintään 65%. Kandidaatin tutkinnon tulee sisältää biokemian ja ihmisen fysiologian sisältö, kemia (0,25 EFTSL), jota seuraa biokemia (0,25 EFTSL) ja ihmisbiologia (0,25 EFTSL), jota seuraa ihmisen fysiologia (0,25 EFTSL).
Akateemiset pääsyvaatimukset (kaista 8) voidaan täyttää suorittamalla yksi seuraavista:
- Kandidaatin tutkinto sukulaisessa kurinalaisuudessa; tai
- Jos hyväksytään, vastaava aikaisempi oppiminen, mukaan lukien vähintään viiden vuoden työkokemus.
Englannin kielen vaatimukset (Band 5)
Kansainvälisten opiskelijoiden on vaadittava toimittamaan IELTS Academic, jonka kokonaispistemäärä on 7,0 (ei yksittäisen kaistan alle 6,5). Kansainvälisesti koulutettuja hakijoita voidaan myös vaatia täyttämään tämä vaatimus.
Englannin vähimmäisvaatimukset tälle kurssille voidaan myös täyttää yhdellä seuraavista:
- Kandidaatin tutkinto hyväksytystä maasta;
- Menestyksekkäästi suoritettu 0,375 EFTSL jatko-opintoa Australian korkeakoulututkinnossa (tai vastaavassa); tai
- Jos hyväksytään, vastaava aikaisempi oppiminen, mukaan lukien vähintään viiden vuoden työkokemus.
Burst / Pexels
kurssin yksityiskohdat
Lukukauden saatavuus
Lukukausi 1: Opiskele kokopäiväisesti Joondalupissa
Kurssin rakenne
Vuosi 1 - raskauskolmannes 1. tammikuuta - huhtikuuta
Yksikön koodi | Yksikön nimi | Luottopisteet |
NUT5112 | Ravinteet ja aineenvaihdunta | 15 |
NUT5113 | Ravitsemuksen arviointi ja antropometria | 15 |
NUT5114 | Kansanterveyden ravitsemus | 15 |
NUT5115 | Ravinnollinen biokemia | 15 |
Vuosi 1 - raskauskolmannes 2 (touko-elokuu)
Yksikön koodi | Yksikön nimi | Luottopisteet |
NUT5116 | Sovellettu elintarviketiede ja -järjestelmät | 15 |
NUT6100 | Ravintotutkimuksen taidot | 15 |
NUT6101 | Lääketieteellinen ravitsemusterapia 1 | 15 |
NUT6102 | Dieetti ammattitaito | 15 |
Huomaa: Opiskelijoiden on ilmoittaututtava NUT6101: n lääketieteelliseen ravitsemusterapiaan 1 ja NUT6102: n dietiikan ammattitaitoon samalla kolmanneksella.
Vuosi 1 - raskauskolmannes 3 (syyskuu - joulukuu)
Yksikön koodi | Yksikön nimi | Luottopisteet |
NUT6103 | Ravintotutkimusprojekti | 15 |
NUT6104 | Ruoka- ja dieettihallinto | 15 |
NUT6105 | Lääketieteellinen ravitsemusterapia 2 | 15 |
NUT6106 | Ravitsemuksen edistyneet käsitteet | 15 |
Vuosi 2 - 1. lukukausi (tammi-kesäkuu)
Yksikön koodi | Yksikön nimi | Luottopisteet |
NUT6107 | Yhteisön sijoittelu ja arviointi | 15 |
NUT6108 | Ruokapalvelun sijoittaminen ja arviointi | 15 |
NUT6109 | Yksittäisen tapauksenhallinnan sijoittelu ja arviointi | 30 |
Osaamistavoitteet
- Sovelletaan kognitiivisia ja luovia taitoja osoittaa, arvioida ja syntetisoida monimutkaisia ideoita, käsitteitä ja teorioita aitoissa tilanteissa.
- Sovelletaan viestintä-, yhteistyö- ja edustustaidot innovatiivisten ratkaisujen suunnitteluun ammatillisissa toimintaympäristöissä.
- Osoita maailmanlaajuisia näkymiä kunnioittaen kulttuurista ja etnistä monimuotoisuutta ja arvoja.
- Mieti kriittisesti monimutkaisia ravitsemus-, dieetti- ja ravintotieteellisiä tietoja, tutkimusperiaatteita ja näyttöön perustuvaa käytäntöä ammattikäytön hallinnan osoittamiseksi.
- Käytä korkean tason harkinta- ja itsejohtamistaitoja strategisten hankkeiden käynnistämisessä, suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä toimimisessa dynaamisessa ammatillisessa ympäristössä.
Ammatillinen tunnustaminen
Akkreditoinut: Australian Dietitians Association (DAA)
Uramahdollisuudet
Tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä monilla aloilla, kuten kliinisen potilaiden hoidon, yhteisön ravitsemuksen ja kansanterveyden, institutionaalisen ruokapalvelun, elintarviketeollisuuden, tutkimuksen ja opetuksen, ravitsemusmarkkinoinnin ja journalismin, urheiluravitsemuksen ja konsultoinnin / yksityisen käytännön aloilla.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
kurssin yksityiskohdat
Lukukauden saatavuus
Lukukausi 1: Opiskele kokopäiväisesti Joondalupissa
Kurssin rakenne
Vuosi 1 – raskauskolmannes 1 (tammikuu–huhtikuu)
Yksikkökoodi | Yksikön nimi | Luottopisteitä |
PÄHKÖ5112 | Ravinteet ja aineenvaihdunta | 15 |
PÄHKÖ5113 | Ravitsemusarviointi ja antropometria | 15 |
PÄHKÖ5114 | Kansanterveysravitsemus | 15 |
PUTKI 5115 | Ravitsemusbiokemia | 15 |
Vuosi 1 - kolmannes 2 (touko-elokuu)
Yksikkökoodi | Yksikön nimi | Luottopisteitä |
PÄHKÖ5116 | Soveltava elintarviketiede ja järjestelmät | 15 |
PÄHKÖ6100 | Ravitsemustutkimuksen taidot | 15 |
PUTKI6101 | Lääketieteellinen ravitsemusterapia 1 | 15 |
PUTKI6102 | Dieetiikan ammattitaidot | 15 |
Huomautus: Opiskelijoiden on rekisteröidyttävä NUT6101 Medical Nutrition Therapy 1:een ja NUT6102 Dietetics Professional Skillsiin saman kolmanneksen aikana.
Vuosi 1 - raskauskolmannes 3 (syyskuu - joulukuu)
Yksikkökoodi | Yksikön nimi | Luottopisteitä |
PUTKI6103 | Ravitsemustutkimusprojekti | 15 |
PUTKI6104 | Ruokapalvelu- ja ravitsemushallinto | 15 |
PUTKI6105 | Lääketieteellinen ravitsemusterapia 2 | 15 |
PUTKI6106 | Advanced Concepts in Nutrition | 15 |
Vuosi 2 – lukukausi 1 (tammi–kesäkuu)
Yksikkökoodi | Yksikön nimi | Luottopisteitä |
PUTKI6107 | Yhteisösijoittaminen ja arviointi | 15 |
PUTKI6108 | Ruokapalvelun sijoitus ja arviointi | 15 |
PUTKI6109 | Yksittäisen tapauksen hallinnan sijoitus ja arviointi | 30 |
Galleria
Ohjelman tulos
Kurssin oppimistulokset
- Käytä kognitiivisia ja luovia taitoja osoittaaksesi, arvioidaksesi ja syntetisoidaksesi monimutkaisia ideoita, käsitteitä ja teorioita aidoissa tilanteissa.
- Käytä kommunikaatio-, yhteistyö- ja vaikuttamistaitoja suunnitellaksesi innovatiivisia ratkaisuja ammatillisissa käytännön yhteyksissä.
- Osoita globaalia näkemystä kulttuurista ja etnistä monimuotoisuutta ja arvoja kunnioittaen.
- Pohdi kriittisesti monimutkaista ravitsemus-, ravitsemus- ja ravitsemustieteellistä tietoa, tutkimusperiaatteita ja näyttöön perustuvaa käytäntöä osoittaaksesi ammatillisen käytännön hallinnan.
- Käytä korkean tason harkintakykyä ja itsejohtamistaitoja käynnistääksesi, suunnitellaksesi ja toteuttaaksesi strategisia projekteja ja toimiessasi dynaamisissa ammattiympäristöissä.
Uramahdollisuudet
Uramahdollisuudet
Valmistuneet voivat työskennellä useilla eri aloilla, kuten kliinisen potilashoidon, yhteisön ravitsemuksen ja kansanterveyden, laitosruokailun, elintarviketeollisuuden, tutkimuksen ja opetuksen, ravitsemusmarkkinoinnin ja journalismin, urheiluravitsemuksen ja konsultoinnin/yksityisen käytännön parissa.