Keystone logo
Löydä terveydenhuollon tohtorin tutkinto

Löydä terveydenhuollon tohtorin tutkinto

Mitä haluat opiskella
Missä haluat opiskella

Suosittu terveydenhuollon tohtori

Terveydenhuollon tohtoriohjelmat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa tutkijanuraa lääketieteen alalla. Tohtoriohjelmat sisältävät tyypillisesti akateemisten kurssien ja tutkimuksen yhdistelmän sekä ohjelmasta riippuen myös käytännön harjoittelua. Tohtoriopintojen tavoitteena on edistää terveyteen liittyvän alan tietämystä, ja opiskelijoiden tulee tuottaa omaperäistä tutkimusta ja esitellä opintojensa päätteeksi väitöskirja, jonka asiantuntijakomitea tarkastelee.

Terveydenhuollon tohtorintutkinnon suorittaneet voivat jatkaa tutkijanuraansa korkeakouluissa, hallinnossa tai teollisuudessa. Terveystieteen tohtorin tutkinnon voi ansaita useilla erikoisaloilla. Jotkut suosituimmista tohtoriohjelmista ovat kansanterveyden, hoitotyön, ravitsemuksen ja farmasian alalla. Myös kliinisen psykologian, elintarviketieteen ja vaihtoehtoisen lääketieteen ohjelmilla on suuri kysyntä.

Tutustu alla lueteltuihin suosituimpiin terveydenhuollon tohtoriohjelmiin, vertaa opetussuunnitelmia, kustannuksia ja opiskelupaikkoja ennen kuin valitset itseäsi kiinnostavin. Muista, että voit säästää aikaa ja ottaa suoraan yhteyttä yliopiston hakijoihin lisätietojen saamiseksi täyttämällä verkkolomakkeen.

Parhaat PhD-terveysohjelmat

Maailman johtavat yliopistot tarjoavat laajan valikoiman tohtoriohjelmia terveyteen liittyvillä aloilla. Jotkut terveydenhuollon ammattien opiskelijoiden valitsemista suosituimmista tohtoriohjelmista ovat lääketieteen tohtori, hoitotyön tohtori, kansanterveyden tohtori, ravitsemustieteen tohtori ja kliininen tohtori. Vertaile opinto-ohjelmia, säästä aikaa ja ota yhteyttä suoraan yliopistoihin!

Parhaat tohtorintutkintomaat

Tohtorintutkinto-ohjelman maan valinta voi olla vaikea tehtävä etenkin opiskelijoille, jotka haluavat lähteä ulkomaille tohtorintutkintoon. Saadaksesi yleiskatsauksen eri vaihtoehdoista ympäri maailmaa, tutustu alla lueteltuihin suosituimpiin terveysalan tohtorin tutkinnon opiskelukohteisiin.

Parhaat PhD-terveyskaupungit

Löytääksesi parhaan paikan tohtorintutkinnon suorittamiselle, tutustu nopeasti joihinkin alla lueteltuihin kaupunkeihin, joita pidetään parhaina paikkoina terveyteen liittyviin tohtoriohjelmiin ilmoittautumiseen. Vertaile eri opiskelupaikkoja, tutustu siellä tarjottaviin tohtoriohjelmiin ja ota yhteyttä suoraan yliopiston hakijoihin saadaksesi lisätietoja!