Keystone logo
Löydä MD-tutkinto

Löydä MD-tutkinto

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

MD tai lääketieteen tohtorion kirurgien ja lääkäreiden korkein akateeminen tutkinto. Se voi olla ammatillinen tohtorin tutkinto, kuten Yhdysvaltojen ja Kanadan tapauksessa, tai tutkijan tutkinto, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan perinteitä noudattavissa maissa. Opinto-ohjelmasta valmistuminen lääkäriksi sisältää tyypillisesti lääketieteellisen koulun suorittamisen sekä residenssin.

Suosituimmat MD-ohjelmat

MD-ohjelmilla voi olla erilaisia erikoisaloja, kuten yleislääketiede, kirurginen lääketiede, gynekologia, ortopedia, radiologia ja monet muut. MD-ohjelmat vaativat tyypillisesti neljästä kuuteen vuotta opiskelua ja kliinistä koulutusta. Tutustu alla lueteltuihin suosituimpiin MD-ohjelmiin ympäri maailmaa, säästä aikaa ja ota yhteyttä suoraan yliopistoihin

Suosituimmat MD-maat

Lääkäreiden tarve on suuri kaikkialla maailmassa, ja voit valita useiden maiden yliopistoista MD-tutkinnon ansaitsemiseksi. Tutustu joihinkin lääkäreiksi tulemisen suosituimpiin paikkoihin, vertaa ohjelman rakennetta ja tarjottuja erikoisaloja ja ota yhteyttä suoraan pääsytoimistoihin saadaksesi lisätietoja.

Parhaat MD-kaupungit

Alla lueteltujen kaupunkien huippuyliopistot tarjoavat tuleville lääkäreille korkeatasoista lääketieteellistä koulutusta, tutkimusmahdollisuuksia maailman johtavissa instituuteissa ja arvokasta kliinistä kokemusta sairaaloista. Lue lisää vaihtoehdoistasi hankkia MD-tutkinto yhdessä näistä suosituimmista terveydenhuollon ammattilaisten opiskelupaikoista napsauttamalla alla olevia linkkejä.