Keystone logo
Löydä terveydenhuollon maisterin tutkinto

Löydä terveydenhuollon maisterin tutkinto

Mitä opiskella
Missä opiskella

Suosittu terveysmestari

Terveydenhuollon maisterin tutkinnot on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat edetä urallaan terveydenhuollon alalla, olipa kyse sitten sairaaloista, klinikoista, voittoa tavoittelemattomista organisaatioista tai muista terveydenhuollon organisaatioista.

Tietyn terveyteen liittyvän tieteenalan syvällisen opiskelun kautta terveysalan maisteriohjelmat myös valmistavat opiskelijoita tutkijanuraan joko teollisuudessa tai yliopistotasolla. On yleistä, että käytännön kokemus terveydenhuollon laitoksesta tai laboratoriosta on pakollista terveydenhuollon maisteriohjelmissa. Opinto-ohjelmat ovat päätoimisia, osa-aikaisia, verkko- tai etäopiskelumuotoja.

Terveysalan maisteriohjelmat tarjoavat lukuisia erikoisaloja, kuten lääketiede, ravitsemus, terveydenhuollon hallinta, psykiatria, hoitotyö, eläinlääketiede tai fysioterapia. Muita suosittuja erikoisaloja ovat biolääketieteen tekniikka, lääketieteen laboratorioopinnot, radiologia ja vaihtoehtoinen lääketiede.

Terveysalan maisteriohjelmien valikoima voi olla ylivoimaista – mutta älä anna sen estää sinua! Löytääksesi vaatimuksiasi parhaiten vastaavan opinto-ohjelman, aloita katsomalla luetteloa suosituimmista terveydenhuollon maisteriohjelmista, joita tarjoavat johtavia yliopistoja ympäri maailmaa.

Parhaat maisterin terveysohjelmat

Terveystieteen maisteri voidaan jakaa kolmeen päähaaraan: suora terveydenhuolto, tutkimus ja johtaminen. Suosituimmat suoran terveydenhuollon maisteriohjelmat ovat lääketiede, hoitotyö ja hammaslääketiede. Myös farmasian maisteriohjelmilla, jotka keskittyvät uusien lääkkeiden ja hoitojen kehittämiseen, on kysyntää. Lopuksi suositut terveydenhuollon johtamisohjelmat yhdistävät lääketieteellisen tiedon ja liiketoiminnan.

Terveydenhuollon huippumaat

Laaja valikoima Master in Health -ohjelmia on saatavilla huippuyliopistoissa, korkeakouluissa, kauppakorkeakouluissa ja muissa oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Aloita vaatimuksiasi parhaiten vastaavan ohjelman haku tutustumalla suosituimpiin opiskelukohteisiin terveyteen liittyvän alan maisterin tutkinnon suorittamiseksi.

Parhaat terveyskaupungit

Opiskelukohteeseesi voit valita lukuisista kaupungeista, joissa parhaat yliopistot ja korkeakoulut tarjoavat Master in Health -ohjelmia. Rajaa hakuasi terveyteen liittyvän alan maisterin tutkintoon selaamalla alla lueteltujen kaupunkien opiskeluvaihtoehtoja, joita pidetään erityisen suosituina terveydenhuollon opiskelijoiden keskuudessa.

Äskettäin lisätyt ohjelmat