Keystone logo
Löydä terveydenhuollon kandidaatin tutkinto

Löydä terveydenhuollon kandidaatin tutkinto

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

Terveystieteiden kandidaatin tutkinnon suorittaminen antaa sinulle laajan tietämyksen terveysalasta tutkimalla erilaisia aiheita, kuten kansanterveyttä, ravitsemusta, hoitotyötä, lääketieteellistä tekniikkaa ja ihmisen biologiaa. Bachelor in Health -ohjelmien opiskelijat hankkivat myös olennaisia teknisiä ja hallinnollisia taitoja, jotka ovat välttämättömiä terveydenhuollon alalla.

Suosituimmat kandidaattiohjelmat

Terveydenhuollon kandidaattiohjelmat ovat hyvin erikoistuneita. Jotkut suosituimmista ovat terveystieteiden kandidaatti, lääketieteen kandidaatti, farmasian kandidaatti, hoitotyön kandidaatti, ravitsemustieteen kandidaatti, hammaslääketieteen kandidaatti ja kansanterveystieteen kandidaatti. Selaa eri erikoisalojen kuvauksia löytääksesi sinulle täydellisen ohjelman

Suosituimmat kandidaattimaat

Terveyteen liittyvän alan kandidaattiohjelmia tarjoavat lähes kaikissa maissa johtavat yliopistot, korkeakoulut ja muut julkiset ja yksityiset koulutukseen liittyvät laitokset. Tutustu joihinkin suosituimmista kohteista ympäri maailmaa terveydenhuollon kandidaatin tutkinnon ansaitsemiseksi ja ota yhteyttä suoraan pääsytoimistoihin saadaksesi lisätietoja!

Parhaat poikamieskaupungit

Mahdollisten opiskelukohteiden määrä ympäri maailmaa terveyden kandidaatin tutkinnon saamiseksi voi olla valtava – älä anna sen estää sinua! Aloita katsomalla joitain suosituimmista terveydenhuollon opintojen ja terveydenhuollon johtamisen kandidaattiohjelmista, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla joissakin alla lueteltujen kaupunkien korkeimmalle sijoittuneille yliopistoille.