Keystone logo
Löydä terveydenhuollon kandidaatin tutkinto

Löydä terveydenhuollon kandidaatin tutkinto

Mitä opiskella
Missä opiskella

Suosittu terveyden kandidaatti

Terveydenhuollon kandidaatin tutkinnot tarjoavat opiskelijoille akateemisen perustan, joka tarvitaan johtamiseen, kliiniseen tai tutkimukselliseen uraan julkisella, yksityisellä tai voittoa tavoittelemattomalla sektorilla.

Terveysalan kandidaatin opiskelijat hankkivat tyypillisesti myös teknisiä ja hallinnollisia taitoja, joita tarvitaan terveydenhuoltoalan työskentelyssä. Terveystieteiden laitos liitetään usein sairaalaan, klinikkaan tai terveyskeskukseen, mikä tarjoaa terveydenhuollon opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa lyhyt harjoittelu ja hankkia käytännön taitoja jossakin laitoksessa.

Terveysohjelmien kandidaatin opiskelijat voivat valita useista erikoisaloista. Jotkut parhaista kandidaattiohjelmista ovat sellaisilla terveydenhuollon aloilla kuin hoitotyö, lääketiede, kansanterveys, ravitsemus, apteekki, hammaslääketiede ja terveydenhuollon hallinta. Myös fysioterapian, vaihtoehtolääketieteen ja eläinlääketieteen alan kandidaattiohjelmat ovat yhä suositumpia.

Älä lannistu terveydenhuollon kandidaatin tutkinnon monipuolisista opiskelumahdollisuuksista! Aloita haku tutustumalla alla lueteltuihin kandidaattiohjelmiin, vertaa opiskelupaikkoja, opetussuunnitelmia ja lukukausimaksuja ja ota yhteyttä suoraan yliopiston hakijoihin täyttämällä verkkolomake.

Parhaat kandidaattiohjelmat

Terveydenhuollon kandidaattiohjelmia on lukuisia erikoisaloja. Jotkut suosituimmista ovat terveystieteiden kandidaatti, lääketieteen kandidaatti, farmasian kandidaatti, hoitotyön kandidaatti, ravitsemustieteen kandidaatti, hammaslääketieteen kandidaatti ja kansanterveyden kandidaatti. Selaa eri erikoisalojen kuvauksia löytääksesi sinulle täydellisen ohjelman

Parhaat kandidaattimaat

Terveyteen liittyvän alan kandidaattiohjelmia tarjoavat lähes kaikissa maissa johtavat yliopistot, korkeakoulut ja muut julkiset ja yksityiset koulutukseen liittyvät laitokset. Tutustu suosituimpiin kohteisiin ympäri maailmaa terveydenhuollon kandidaatin tutkinnon suorittamiseen ja ota yhteyttä suoraan hakutoimistoihin saadaksesi lisätietoja!

Parhaat poikamieskaupungit

Mahdollisten opiskelukohteiden määrä ympäri maailmaa terveyden kandidaatin tutkinnon saamiseksi voi olla valtava – älä anna sen estää sinua! Aloita katsomalla joitain suosituimmista terveydenhuollon opintojen ja terveydenhuollon johtamisen kandidaattiohjelmista, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla joissakin alla lueteltujen kaupunkien korkeimmalle sijoittuneille yliopistoille.

Äskettäin lisätyt ohjelmat