Keystone logo
Löydä sairaanhoitajan tutkinto

Löydä sairaanhoidon tutkinto

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

Bachelor of Nursing -ohjelmat tarjoavat opiskelijoille vahvan perustan lääketieteen alalla laajojen kurssien kautta sekä kliinisen kokemuksen kautta erilaisissa terveydenhuollon laitoksissa, kuten sairaaloissa ja hoitokodeissa. Hoitotyön kandidaatin tutkinto pätevöittää sinut pääsemään terveydenhuollon ympäristöön harjoittavana sairaanhoitajana ja valmistaa sinut myös jatko-opintoihin.

Top Cities Nursing

Jännittävien opiskelupaikkojen määrä hoitotyön opinto-ohjelmaan ilmoittautumiseen voi olla ylivoimainen, mutta älä anna sen estää sinua! Aloita haku tutustumalla joihinkin kaupunkeihin, jotka ovat suosituimpia sairaanhoitajaopiskelijoiden keskuudessa. Tutustu erilaisiin ohjelmiin ja pyydä lisätietoja kouluilta verkkolomakkeella.

Suosituimmat maat Hoitotyö

Koska sairaanhoitajilla on suuri kysyntä kaikissa maissa, hoitotyön opinto-ohjelmia tarjoavat monet oppilaitokset ympäri maailmaa. Katso alta joitakin suosituimpia opiskelupaikkoja sairaanhoitajan tutkinnon suorittamiseen. Älä epäröi kysyä lisätietoja eri ohjelmista ottamalla yhteyttä suoraan kouluihin!