Keystone logo
Löydä hammaslääketieteen tutkinto

Etsi hammaslääketieteen tutkinto

Mitä opiskella
Missä opiskella

Suosittuja hammaslääketieteen ohjelmia

Hammaslääketiede on lääketieteen ala, joka keskittyy erilaisten suuontelon sairauksien ja häiriöiden diagnosointiin, tutkimukseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hammaslääkärit ovat erittäin kysyttyjä lääketieteen ammattilaisia, jotka voivat tehdä palkitsevaa uraa yksityisissä vastaanotoissa ja sairaaloissa.

Huippuyliopistot, lääketieteelliset korkeakoulut ja muut oppilaitokset tarjoavat hammaslääketieteen koulutusohjelmia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla sekä yksittäisinä kursseina. Hammaslääketieteen ohjelmat kattavat perinteisten kliinisten aiheiden opiskelun ja käytännön koulutusta nykyaikaisia opetusmenetelmiä noudattaen. Hammaslääkäreille on myös tyypillistä suorittaa jatkokoulutusta erikoistuakseen perustutkintonsa jälkeen.

Tarjolla on lukuisia erikoisaloja, kuten oikomishoito, endodontia, hammaslääketiede, suun implantologia, lasten hammaslääketiede, eläinhammaslääketiede, hammastekniikka ja hammaskirurgia. Hammaslääketieteen tutkinnon suorittamiseksi voit valita eri opiskelutavoista ja ilmoittautua pää- tai osa-aikaiseen koulutukseen. Yliopistot tarjoavat perinteisten kampusohjelmien lisäksi myös verkko-opiskelumahdollisuuksia, jotka ovat ihanteellisia opiskelijoille, jotka tarvitsevat enemmän joustavuutta opinnoissaan.

Aloita haku katsomalla alla lueteltuja suosituimpia hammaslääketieteen ohjelmia ja ota yhteyttä suoraan yliopistoihin verkkolomakkeen kautta!